De Wildflowers & Weeds is de nieuwste collectie van Jo Malone. De Amber Willow cologne hoort hierbij en is een houtachtige, oriëntaalse  geur. Ik heb hem natuurlijk meteen geprobeerd! Lees je mee?

JO MALONE

JO MALONE: AMBER & WILLOW PARFUM

Jo Malone is een merk waar ik echt al jaren fan van ben. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland. De naam is ook Jo Malone London.
Sinds 1999 is het merk aangesloten bij Estée Lauder Companies en is inmiddels in 22 landen te koop.
Het merk wordt omschreven als een Brits Lifestyle merk dat bekend staat om haar luxueuze en unieke geuren voor bad, lichaam en huis.
Wat ik persoonlijk het allerleukste vind aan Jo Malone, is dat alle geuren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mij is verteld dat iedere nieuwe geur wordt getest met de geuren die al bestaan. Als de geur niet lekker ruikt met een van de al bestaande geuren dan wordt het niet uitgebracht.
Betekent dus dat iedere geur is te combineren. Parfums met parfums, maar ook bodylotions met colognes. Zo kun je dus je eigen gepersonaliseerde geur creëren.
Meer artikels die ik over de producten van Jo Malone heb geschreven kun je hier vinden.

JO MALONE: AMBER & WILLOW

JO MALONE: AMBER & WILLOW PARFUM

JO MALONE: AMBER WILLOW

De nieuwste collectie van Jo Malone bevat de Willow & Amber Cologne. Een houtachtige, maar frisse geur, perfect voor in de lente en de zomer. De cologne wordt omschreven als volgt:
De expressieve treurwilg, zacht gedrapeerd over het frisse ochtendwater. Gevangen in de houtachtige combinatie van kasjmierhout en rokerige vetiver, versterkt door zacht sensuele barnsteen.
Klinkt heerlijk en luxe toch? Ik ben geen bloemenmens, dus dit soort geuren trekken mijn aandacht wel!

JO MALONE: AMBER & WILLOW PARFUM
JO MALONE: AMBER & WILLOW PARFUM

Ten eerste, de flacon is werkelijk prachtig. Met de treurwilg bladeren over het flesje krijg je meteen al het gevoel van de geur. Fris en houtachtig.
Het lijkt zelfs of de bladeren in de parfum zitten, maar ze zijn op het glas geprint.
De geur zelf vind ik écht fijn. Lekker fris, niet te meisjesachtig maar geeft me vooral energie. Ik ruik de natuur op haar mooist in de parfum. Zeker met warm weer komt de geur bij mij goed tot haar recht.
Ben je dus meer van de natuurgeuren en wil je niet te zoet of te bloemig? Dan is dit zeker een geur die je kan waarderen. Ook kun je hem natuurlijk, net als alle andere Jo Malone geuren, mixen met een andere geur.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

JO MALONE: AMBER & WILLOW PARFUM

Zelf kijk ik altijd even bij Douglas of De Bijenkorf voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo mijn ding was.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) én in de Bijenkorf zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Prijs:

  • Jo Malone London – Amber & Willow €56 (30ml) €111 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliate

May