We zitten massaal veel thuis op het moment. Wat is er dan fijner dan een mooie en prettige leefomgeving? Ik geef je wat inspiratie van Perfecthomeshop. Hier vind je prachtige meubels, leuke hebbedingetjes en alles voor een lage prijs. Kijk je mee?

PERFECT HOMESHOP

De website van Perfecthomeshop straalt al comfort uit wanneer je de homepagina ziet. Hun motto is: Maak van je huis een thuis. En dat is wat we allemaal nodig hebben.
Een thuis, waar je je prettig voelt, waar je blij bent en waar je je veilig voelt. En hoe kun je dat beter doen dan je huis een nieuwe touch geven door bijvoorbeeld een nieuw tv meubel of een mooie nieuwe spiegel.
Wist je dat er wel honderden spiegels op de website staan? Klassiek, vintage, modern of strak. Ze hebben het allemaal.

TV MEUBELS

Ik heb twee meubels uitgekozen die mijn favoriet zijn én totaal verschillend om te laten zien hoe divers de style is van Perfecthomeshop.
Een tv meubel hangend heeft mijn voorkeur, je kunt het gemakkelijk schoon houden onder de kast en je kunt er spullen in kwijt. Het geeft ook de indruk dat de ruimte groter is.
De prijzen zijn ook super betaalbaar. De één is nog geen €100 en de ander nog geen €200.
Zelf ben ik een beetje ambivalent in mijn smaak. Zo vind ik een boho/natural style super tof maar vind ik een strakke Scandinavische stijl ook heel gaaf. En ik besluit het gewoon te combineren. Weet je waarom? Omdat het mijn plekje is en ik me er zelf prettig in moet voelen.
Ik combineer trouwens ook ontzettend veel met planten, ik denk dat ik inmiddels wel 40 planten in huis heb en die kun je ook mooi neerzetten op het tv meubel om het wat te stylen.

WOONDECORATIE

Ik had het net al over planten. Dit is ALTIJD een goed idee. Niet alleen worden mensen er vrolijk van, maar is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Denk aan alle zuurstof die de planten produceren!
Ik heb dan ook deze rotan mand uitgekozen als plantenbak. Hierin kun je bijvoorbeeld een mooie grote palm of varen doen.
Door het rotan geeft je het geheel een boho naturel look. Prima te combineren met eigenlijk alle meubels.
Het tweede product is een grote houten kist. Dit soort dingen zijn investeringen, deze kist zul je namelijk jaren met plezier gebruiken. Heel handig voor rommeltjes, boeken of andere dingen die je wil opbergen. En natuurlijk een lust voor het oog. Past goed bij de rotan mand en de boho style die ik probeer aan te houden in mijn decoraties.

PERFECTHOMESHOP

Neem dus gauw een kijkje op de website om je te laten inspireren! Ik geef je als tip mee om de spiegels ook goed te bekijken. Daar zitten echt pareltjes tussen!

Happy shopping!

 

$
Disclaimer

May