Volg je mij op Instagram? Dan heb je het al voorbij zien komen. De DISQ Mobile Gym, een super, superhandig apparaat waarmee je gewoon thuis, in het park of op het strand kan sporten.
Iedere dag 10 minuutjes en binnen no-time ben je fit! Mijn ervaring vind je hier.

DISQ MOBILE GYM

DE DISQ

Ik begon ongeveer 3 maanden geleden met de DISQ en ik ben he-le-maal om. Het is namelijk super gemakkelijk om fit te worden én te blijven, en om (in mijn geval) een paar kilo af te vallen.
Het is maar 10 minuten per dag en je kan het doen waar je zelf maar wil.

DISQ wordt omschreven als een hoogwaardig weerstandsapparaat dat weerstand biedt bij iedere beweging die je maakt. Hierdoor haal je sneller resultaat en kun je op jouw eigen niveau trainen.
Je kunt het dus steeds zwaarder maken waardoor je (net als in de gym zelf) steeds meer spieren en/of conditie kunt opbouwen.
Funny thing: Zelfs Usher is aan het DISQen 😉

ABONNEMENT

DISQ MOBILE GYM

Als je een abonnement afsluit dan krijg je in ieder geval gratis het DISQ apparaat erbij. Dat is op zich wel handig want deze kun je blijven gebruiken. Of je nu een abonnement neemt van een maand, 6 maanden of een jaar.
Heb je al een DISQ? Dan kun je een abonnement nemen zonder het apparaat erbij. Er zijn verschillende opties dus kijk even wat je zelf het prettigst vindt. Hoe langer je abonnement duurt hoe goedkoper het wordt.

Heb je een abonnement gekozen? Dan kun je gaan starten!
Iedere dag krijg je een nieuwe work-out in je e-mail. Deze work-out duurt altijd minstens 10 minuten en maximaal 20 minuten. Geloof me, je bent kapot én je hebt spierpijn. Al ben je nog zo een ervaren sporter, je gebruikt je spieren totaal anders en veel intensiever met de DISQ.
Zelf vind ik het lekker om in de middag te sporten, voor lunchtijd en dan heb ik de rest van de dag weer lekker voor mezelf. Ik krijg er meer energie van en ik hoef mezelf niet ergens heen te slepen zoals ik dat gewend ben van de sportschool.

KORTE HOW TO VIDEO

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Mocht je na dit artikel overtuigd zijn en ook de DISQ willen proberen? Kijk dan meteen op de website voor de aanbiedingen en alle informatie die je nodig hebt.
Er is NU een hele toffe nieuwjaarsactie. Met een hele toffe korting! Snel kijken dus.
Als je ook een abonnement hebt genomen dan hoor ik heel erg graag wat jij ervan vindt!

 

$

May