Ik ga los op Instagram. Win actie na giveaway van een beautypakketten, volop kans om te winnen dus. Alleen maar beautyproducten.
Deze week zijn we alweer bij week 5 en geef ik weer een tof beautypakket weg. En dit is niet de laatste week want ik heb nog een aantal pakketten op voorraad. Hoe je meedoet en wat je kunt winnen zie je in dit artikel!

WINNEN

De producten die je kunt winnen zijn allemaal ongebruikt (ofcourse). Ik had ze dubbel of heb ze aangeschaft voor de winactie.
De pakketten bevatten ook veel van mijn favoriete musthaves! Wat je deze week allemaal kunt winnen is het volgende:

HOE MAAK JE KANS?

WIN EEN BEAUTYPAKKET

Een vereiste is wel om een Instagram account te hebben.
Doe mee en win! De stappen die je volgt zie je hieronder:

Je kunt me natuurlijk ook volop spammen om meer kans te maken. De winnaar wordt iedere donderdag bekend gemaakt en daarop volgt altijd meteen weer de nieuwe weekactie.
Ik maak mijn winnaars alleen bekend op mijn eigen instagram pagina in de stories @may_cate
Andere pagina’s die zeggen dat je hebt gewonnen lullen dus uit hun nek. Ik had vorige week een nepaccount gevonden die dit deed.
Via een DM vraag ik dan je adresgegevens die erna direct weer worden verwijdert. Je gewonnen pakket zal dan binnen een week worden verstuurd via PostNL (binnen Nederland met Track & Trace, naar België zonder Track & Trace).

May