There is a new baby in town! Namelijk de Benefit Super Setter: The Porefessional. De variant van de primer maar dan in een setting spray. Mega enthousiast ging ik hem natuurlijk proberen. Benieuwd of het een worth-having is of een miskoop? Kijk dan dit artikel even door!

THE POREFESSIONAL SUPER SETTER

De Benefit Super Setter

Mega fan ben ik altijd al van The Porefessional. Een make-up primer van Benefit Cosmetics. Also one of my favourite brands.
Nu is er dus een nieuw product gelanceerd: Benefit Super Setter: The Porefessional. En ik was natuurlijk mega benieuwd of ik net zo onder de indruk zo zijn van deze setting spray als dat ik ben van de primer.

Douglas heeft de volgende beschrijving over het product:

The POREfessional: Super Setter langhoudende makeup setting spray van Benefit.
De Benefit Cosmetics POREfessional Super Setting spray is een verfrissende, microfijne mist die make-up 16 uur lang op zijn plaats houdt. De formule van de make-up setting spray is op waterbasis en bevat vervagende poederdeeltjes** die ervoor zorgen dat de poriën minder zichtbaar worden en licht op de huid weerkaatst, waardoor de huid niet gaat glimmen en er natuurlijk & zacht uitziet. Ook zorgt de formule ervoor dat make-up langer blijft zitten. De handige spray verstuift een gelijke wolk van de matterende formule over het gezicht zonder spetters, druppels of plakkerigheid! Breng de spray aan over de make-up look om de make-up look waterproof te maken & om er voor te zorgen dat deze de hele dag goed blijft zitten. Combineer in combinatie met de POREfessional primer voor een nog langhoudender resultaat & perfecte gladde basis. Let op: Shake & spray, goed schudden voor gebruik!

  • Alcohol-vrij
  • Waterproof & veegproef***
  • 16 uur langhoudend*
  • Matterend effect
  • 93% zei dat het de make-up look perfect maakt****
  • 95% zei dat de huid gehydrateerd voelt na gebruik****

*Instrumentale test door 20 vrouwen
**gebaseerd op de werking van de ingrediënten
***Instrumentale test door 22 vrouwen
**** Gedeelde bevindingen door 110 vrouwen na 1 week gebruik.

Bron: Douglas.nl

Klinkt verdomd goed moet ik zeggen. Maar hoe bevalt de Benefit Super Setter mijzelf?
Ten eerste vind ik de nevel ge-wel-dig. Ik heb veel ervaring met setting sprays die nogal grote druppels uitspuwen. Waardoor mijn make-up er alleen maar gek uit gaat zien en het voelt niet fijn aan.
Deze spray is écht een heel fijne nevel, waardoor het overal in mijn gezicht gelijk wordt uitgesprayed. De geur is ook goed! Niet te sterk maar een prettige zachte geur.
Het belangrijkste is natuurlijk of het ook echt werkt. JA! Ik moet zeggen dat mijn make-up beter blijft zitten, mijn gezicht langer mat is (het matterende werkt dus ook goed) en het een prettig gevoel is gedurende de hele dag. Zeker een product dat ik vaker ga aanschaffen en ik het jullie zeker aanbeveel!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

NIEUW: BENEFIT SUPER SETTER

De Benefit Super Setter The Porefessional  is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijs:

  • The POREfessional Super Setter €36.10 (120ml) en €17.01 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May