Wist je dat je heel gemakkelijk je eigen spa thuis kan creëren met Douglas Home Spa? Zij hebben namelijk een ontzettend grote collectie met producten voor thuis om helemaal zen en ontspannen een dagje me-time te houden. Kijk je mee?

DOUGLAS HOME SPA

DOUGLAS HOME SPA

Ben jij al bekend met Douglas Home Spa? Deze lijn is geïnspireerd op legendarische schoonheidstraditie vanuit de hele wereld.
Zo heb je onder andere de collecties:

  • Seathalasso: Met bergamot en zeezout dat verkwikkend en verfrissend werkt. Ook bevat het een combinatie van jasmijn, sering en oranjebloesem met witte muskus en cedertonen die doet denken aan de zee.
  • Mystery of Hammam: De oude schoonheidstraditie Hammam is voor jullie wel bekend denk ik. Deze collectie heeft de heerlijke geur van rozen en arganolie en heeft een ontspannende, kalmerende en reinigende werking.
  • Harmony of Ayurveda: Deze collectie verwent en regenereert de huid. De geur van sinaasappel- en amandelolie geeft je innerlijke rust en harmonie. Even een momentje voor jezelf dus.
  • Spirit of Asia: Natuurlijk is dit een combinatie van het beste van Aziatische schoonheidsgeheimen. De toegevoegde koriander en groene thee geeft de huid een kalmerende citrusgeur. Een echte wellness ervaring thuis.
  • Joy of Light: Tot slot een verfrissende geur die wordt omschreven als verleidelijk met de actieve bestanddelen citroen en jasmijnbloesem.

In iedere collectie zitten weer andere producten en het is echt heerlijk om ze met elkaar te combineren.

MIJN FAVORIET SEATHALASSO

DOUGLAS HOME SPA
DOUGLAS HOME SPA

De lijn die ik het allerlekkerst vind is de Seathallaso lijn. Ik ben gek op de zee en op tropische geuren en dat is waar deze collectie mij aan doet denken. Ook de kleur zit al in die richting want de producten hebben allemaal een turquoise/groenige kleur.
Wat ook fijn is aan deze lijn is dat ze een groot assortiment heeft. Denk aan een parfum (die is zó fijn), bodyscrub en showergel.

MYSTERY OF HAMMAM

DOUGLAS HOME SPA
DOUGLAS HOME SPA

Deze lijn staat voor mij op nummer 2. Mystery of Hammam is juist een heel intieme en zwoele geur. De kleuren van deze lijn zijn dieproze en geven meteen het gevoel weer dat je krijgt als je de producten gebruikt.

JOY OF LIGHT

DOUGLAS HOME SPA
DOUGLAS HOME SPA

Mijn nummer drie uit de top 3 is Joy of Light. Een super fijne geur voor in de zomer. Heel licht en sprankelend waar je meteen vrolijk van wordt.
Hierboven zie je de bodyspray, deze raad ik absoluut aan. Even over het lichaam sprayen en je bent meteen een bundle of joy. Heerlijk!

VERKRIJGBAARHEID

DOUGLAS HOME SPA

Natuurlijk zijn de Douglas Home Spa producten te koop bij Douglas. Je kunt de fysieke winkel bezoeken maar ook online kun je terecht voor deze heerlijke wellness-at-home musthaves!

 

$

May