Ziaja is een superfijn clean beauty merk waar ik al eerder over schreef. Het is mega betaalbaar, vrij van gekke chemische stoffen en vaak ook nog eens vegan. Deze keer koos ik de deodorant, de geitenscrub en de massage olie uit om te proberen!

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

ZIAJA VEGAN & CLEAN BEAUTY

Ziaja is een heerlijk merk dat ook mega fijn is voor je portemonnee. Het merk is van oorsprong Pools en bestaat als sinds 1989. In 2013 werd de eerste Ziaja winkel in Den Haag geopend en is de webshop in Nederland ook gestart.
De producten van Ziaja bestaan uit natuurlijke ingrediënten met verpakkingen die recyclebaar zijn. Alle producten zijn dermatologisch getest, allergie-vrij en uiteraard dierproefvrij. Verder bevat 60% van de producten geen parabenen.
Meer artikels over het merk vind je hier.

DEODORANT

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

Ik begin meteen met iets waarvan ik alleen kwaliteit gebruik. En dat is een deodorant. Ik kan wel eens last hebben van ongewenste geurtjes onder mijn oksel dus wil ik een deo die goed werkt.
Ik probeerde deze Ziaja Elegance Deodorant omdat deze zorgt voor vermindering van transpiratie en het neutraliseren van geurtjes. Ook is de deodorant vrij van parabenen, alcohol en kleurstof. Yay!
Ook niet onbelangrijk is dat het geen vlekken achterlaat op kleding.

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

De deodorant is mega goedkoop! Je krijgt 60ml voor maar €2.64. Dat vond ik wel belangrijk om even als eerst te vermelden.
De flacon is van plastic en houdt prettig vast, je brengt de deodorant aan met een grote rollerball. Vind ik persoonlijk ook altijd fijner dan een spuitbus of een crème.
De geur van de deodorant is ook erg lekker, het is een beetje een zwoele geur maar wel subtiel. Ik vind het namelijk nooit zo lekker als de deodorant geur overheerst.
Of ik er minder van ga zweten en ook minder last van geurtjes heb? In de tijd dat ik de deodorant heb gebruikt heb ik geen last van geurtjes gehad!

MICRO-SCRUB

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

Een zachte huid vind ik ook belangrijk. Hierdoor heb je een mooiere uitstraling én blijft je make-up beter zitten. Maar het heeft natuurlijk nog meer voordelen voor de huid zelf.
De Ziaja Geitenmelk Silica Micro-Scrub is geïnspireerd op K-beauty (Korean beauty we all love!).
Het is een crème-achtige textuur dat de huid zacht exfolieert. De actieve ingredienten zijn: Geitenmelk-complex, microkristallijn silica, glycerine, vitamine E en allantoïne.

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA
VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

De naam doet het product eer aan want de scrubdeeltjes in de crème-achtige textuur zijn inderdaad mini én ook veel. Hierdoor voelt het prettig aan op de huid en is het ook nog eens mild voor de huid. De geur vind ik heerlijk. Ik was al bekend met geitenmelk producten en (heel gek maar) het ruikt echt heerlijk.
Het heeft echt zo een schone cosmetics geur en is heel zacht. Ik ben gek op geitengeur in cosmetica 😉 haha.

MASSAGE OLIE

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

Tot slot een product dat bij ons in huis altijd op gaat. Massage olie! Ik heb het geluk dat mijn vriend mij minimaal één keer in de week een full body massage geeft. Ja, zelfs na een jaar samen nog steeds. Ze bestaan ;-).
Deze Baltic Home Spa Fit Anti-Cellulitis en Verstevigende Massageolie is een olie met verstevigende werking. Twee vliegen in één klap dus! De olie is verrijkt met ginkgo biloba-extract en heeft een mango geur.

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

De olie ruikt inderdaad heerlijk. Het is een lekkere mango geur. Ik vind de geur van een massage olie ook altijd heel belangrijk omdat het kan zorgen voor ontspanning, anxiety of een bepaalde vibe.
De olie zelf heeft een textuur die niet te dik is en ook niet te waterig. De huid wordt er mega gehydrateerd van en het voelt lekker aan zonder vettig te worden.
De prijs is ook nog eens superleuk, dit wordt dus zeker een herhaling!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

VEGAN & CLEAN BEAUTY VAN ZIAJA

Ziaja is verkrijgbaar bij de fysieke winkel in Den Haag maar natuurlijk ook via de webshop van Ziaja. Ze hebben echt een mega groot assortiment en hebben allerlei lijnen voor ieder huidtype en iedere voorkeur. Snuffel maar even rond zou ik zeggen.

Prijzen:

  • Deodorant €2.64 (60ml)
  • Micro-Scrub €2.94 (75ml)
  • Massageolie €6.24 (490ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May