Yes, we sporten inmiddels thuis maar binnenkort mogen we hopelijk weer naar de sportschool! Daarom heb ik mijn top 5 sportkleding gemaakt van de website LASCANA. Zodat we de sportschool weer super fashionable binnen kunnen lopen! Kijk je mee?

LASCANA

LASCANA.nl is een website waar je alles, maar dan ook wekelijk álles kan vinden voor de zomer maar ook voor de winter. Want je vindt er niet alleen badpakken en bikini’s maar ook lingerie, sportkleding en schoenen.
Op de website vind je verschillende merken die we allemaal wel kennen. Zoals LASCANA zelf natuurlijk, maar onder andere ook Buffalo, Adidas, LASCANA en bench. Om maar even een aantal te noemen.
Vorig jaar liet ik ook al mijn favoriete items zien van LASCANA. En dit jaar doe ik dat gewoon weer!

MIJN TOP 5 SPORTKLEDING

Of je nu aan fitness, yoga, hardlopen of andere sporten doet. Het is altijd fijn als je kleding draagt dat lekker zit.
Op instagram zie je mensen in hun bikini yoga en fitness uitoefenen, maar we leven in de echte wereld. En mij zie je niet in een bikini sporten. Ook niet op instagram ;-).
Sportkleding is tegenwoordig niet alleen comfortabel maar ziet er vaak ook nog erg leuk uit. Ik vind dat toch wel belangrijk om een leuke outfit te dragen in de sportschool of tijdens het hardlopen.
Daarom heb ik voor jullie mijn favoriete sportkleding van LASCANA op een rijtje gezet.

1. CAPRILEGGING ZWART

Als eerste heb ik gekozen voor een simpele zwarte capri legging.
Een capri legging is eigenlijk een driekwart model die je benen mooi laten uitkomen.
Zwart is voor mij altijd een veilige kleur, de benen zien er mooi slank uit en het kan worden gecombineerd met vrijwel alle tops, t-shirts of truien.
Deze legging is geschikt voor allerlei soorten sporten en heeft een klein zakje aan de binnenkant (handig!). Het materiaal is ventilerend wat prettig is tijdens inspanning. Geen zeiknatte benen van het zweet dus!

2. SPORT BEHA

Wat ook ontzettend belangrijk is tijdens het sporten is om een goede sport beha te dragen. Welke cupmaat je ook hebt, een goede ondersteuning van de borsten is niet alleen op langere termijn voordelig. Maar op het moment zelf zit het ook veel fijner dan bijvoorbeeld een beugel beha.
Deze Petite Fleurs sport beha is een set van twee en ziet er ook nog eens leuk uit door het model en het strikje aan de voorkant.
Deze beha is geschikt voor lichte sporten zoals yoga en gewichtstraining. Voor het hardlopen is een stevigere beha wel nodig. De beha is verkrijgbaar tot en met cup C.

3. HOODIE

Van hoodies word ik altijd heel blij. Ik leef er eigenlijk wel in. Tijdens de koude maanden lekker je hoofd in de capuchon steken of tijdens de zomer lekker om in de frissere avonden aan te trekken.
Maar ook tijdens het sporten vind ik een hoodie heel fijn. Zweten tijdens het sporten is goed, hiermee voer je de afvalstoffen van binnen weg én zorgt het voor meer gewichtsverlies.
Deze hoodie is perfect om te dragen tijdens het sporten omdat het 60% van katoen is. Dit zorgt voor minder vieze zweetgeurtjes. De hoodie is verkrijgbaar in drie kleuren en met verschillende teksten.

4. CATchy LEGGING

Oké, stom woordgrapje CATchy legging. Als je hem niet snapte, geen probleem want zo leuk is ‘ie nu ook weer niet.
Daarentegen is de legging wel weer super leuk. Leggings met print zijn helemaal terug van weggeweest (denk aan die heerlijke 80’s).
Tegenwoordig kan het gewoon weer. Zelf zou ik de legging combineren met een rustige top in de kleur zwart. Maar als je helemaal wil losgaan kan je ook een kleurige top dragen. Dan val je in ieder geval wel op!
De legging is voor 95% van katoen en 5% elastaan en is verkrijgbaar van maat 32 tot en maat maat 46!

5. TANKTOP

En tot slot koos ik voor een mooie tanktop van het merk LASCANA. Ik ben niet zo een crop top dragen omdat mijn buik het niet toelaat. Ik vind crop tops echt super tof alleen voor mij is een top als deze iets comfortabeler ;-).
De top heeft mooie details op de bandjes van de schouder waardoor het er lekker sportief uitziet. De bandjes zijn daarnaast elastisch en zijn vanachter gekruist. Het materiaal is elastisch en ventilerend. Prettig dus om intensief mee te sporten maar ook fijn voor yoga en gewichtstraining.

VERKRIJGBAARHEID

Je vindt alle bovenstaande producten natuurlijk op de website van LASCANA zelf. De prijzen zijn echt heel fijn en je vindt er ook vaak aanbiedingen en/of acties.
Ik ben zelf ook fan van de gewone kleding, ze hebben een super leuke collectie en is ook nog eens betaalbaar. Snuffel eens rond op de website zou ik zeggen!

$

May