Ben jij nog op zoek naar het wél werkende product dat je fijne lijntjes en vlekjes op de huid verminderd? Dan is Pure Obagi zeker iets om naar te kijken. In dit artikel ga ik het Vitamine C serum uitproberen en vertel ik jou wat het serum precies doet en hoe het voelt. Kijk je mee?

PURE OBAGI SERUM REVIEW

OBAGI

Obagi of ‘Pure Obagi‘ bestaat inmiddels al 30 jaar en heeft een duidelijke visie; de wereld van skincare leiden naar skincare dat werkt!
Obagi Medical Products® heeft een speciale formule dat ervoor zorgt dat de huid van binnenuit transformeert. Het belooft een jongere- en gezonder uitziende huid waardoor jij meer zelfverzekerd kan zijn.
Het merk is wetenschappelijk onderbouwd en gebruikt dus alleen ingrediënten die bewezen werken. Het merk is ontstaan in Amerika in 1988 en is nu de Europese markt aan het veroveren. Met alle veelbelovende verhalen ben ik heel benieuwd geworden naar Pure Obagi.

PROFESSIONAL-C SERUM

PURE OBAGI SERUM REVIEW

Het Obagi Professional-C Serum 10% is een soort wondermiddel voor de beschadigde- en de rijpere huid. Toch is het belangrijkste ingrediënt essentieel voor alle huidtypen.
Vitamine C bevordert namelijk de productie van collageen en dit zorgt er weer voor dat fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en zelfs voorkomen worden.
Daarnaast zorgt Vitamine C ervoor dat de huid helderder wordt en bevordert het een meer gelijkmatige teint.
Het verdedigt namelijk de huid tegen vrije radicalen die pigmentvlekken, lijntjes en rimpeltjes kunnen veroorzaken.

PURE OBAGI SERUM REVIEW
PURE OBAGI SERUM REVIEW

Het serum is in verschillende gradaties verkrijgbaar. De 10% die je in dit artikel ziet is de mildste voor de huid. Hierdoor is het geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huid.
De belangrijkste voordelen van Pure Obagi Professional-C Serum zijn:

– 10% L-ascorbinezuur beschermt en perfectioneert de huid.
– Hydrateert de huid en verfijnt lijntjes en rimpels.
– De geavanceerde vorm van vitamine C absorbeert vijf keer beter dan andere serums.
– Geschikt voor alle huidtypen.

PURE OBAGI SERUM REVIEW

Natuurlijk heb ik het serum uitgeprobeerd. Mijn huid kan nog wel eens heftig reageren op Vitamine C producten dus heb ik de laagste concentratie en is dit voor mij perfect.
Het serum zit in een mooie flacon met pipet waardoor het prettig is om te doseren en te gebruiken.
Qua textuur is het een mix tussen water en gel. Hierdoor brengt het fijn aan op het gezicht en heb je maar weinig nodig (ongeveer 5 druppels).
Mijn huid reageert vaak meteen op Vitamine C door te gaan prikken. Dat heb ik met dit product niet, waarschijnlijk vanwege de lage concentratie.
Hoe hoger je gaat hoe meer kans je hebt op een prikkend gevoel. Dit is je huid die er aan moet wennen en dit gaat vanzelf weer weg. Het kan overigens ook geen kwaad.
Op mijn huid voelt het serum heerlijk glad aan en vormt een prima basis voor mijn make-up. De geur is lekker fris maar toch neutraal. Ik ruik de citrus geur er wat in.
Je kunt het serum in de ochtend én in de avond gebruiken voordat je je crèmes en spf producten aanbrengt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

PURE OBAGI SERUM REVIEW

Pure Obagi is in Nederland op veel plekken verkrijgbaar. Maar via de officiële website heb je altijd de juiste prijs en de juiste informatie.

Prijs:

  • Pure Obagi Professional-C Serum €88.87 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May