Ben jij al klaar voor de zomer? Met deze nieuwe geuren van 4711 ben je dat zeker. Denk aan bamboo en watermelon en aan fruitige en bloemige neroli! Als dit je niet in de zomervibes krijgt dan weet ik het ook niet meer. Lees snel even verder!

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

4711

4711 gaat echt way back. De eerste eau de cologne stamt namelijk uit 1799. Het was bedoeld om je mee te wassen. Er bestonden namelijk nog geen douches of wasbakken waar schoon water uitkwam. Mensen waren toentertijd behoorlijke stinkies, en door het gebruik van een eau de cologne roken ze wel lekker fris.
In de loop der jaren bleef de eau de cologne populair. Totdat het toch een beetje ouderwets begon te worden. Dat vond 4711 zelf denk ik ook, want ze hebben inmiddels een aantal heerlijke vernieuwde en jongere producten uitgebracht. Waaronder deze limited editions! Ben je benieuwd naar eerdere artikelen over 4711? Kijk dan even hier.

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

4711 WATERMELOEN & BAMBOO

Nieuw is deze geur! Een heerlijke lichte Bamboo & Watermelon Eau de Cologne. Ze wordt omschreven als de perfecte geur voor de zomer vanwege de lichte, groene bamboe noten gecombineerd met de delicate, zoete geur van watermeloen. Er komt direct een bom van frisheid vrij die je een heerlijk comfortabel gevoel geeft.
De geur van bamboe staat bekend om haar verzorgende effect en de watermeloen geeft net dat beetje frisheid!

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!
4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

Deze flacon heeft haar prachtige eigenheid niet verloren. Ze heeft hetzelfde design als de traditionele 4711 flacons maar heeft een wat ‘cleaner’ uiterlijk dat goed past bij de geur.
Ik had al een favoriet van 4711 maar ik denk dat dit mijn nieuw favoriet is. De watermeloen springt er echt uit. Ik liet het aan mijn vriend ruiken zonder te zeggen welke geur het was, hij zei meteen al watermeloen. Je kunt dus zeggen dat een heerlijke fruitige en frisse geur is. I love it!

4711 REMIX COLOGNE EDITION 2021

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

En dit is de nieuwe geur van 2021! De limited editions varianten hebben ieder jaar één van de 7 hoofdingrediënten centraal staan. Dit jaar is het neroli (oranjebloesem).
De geur bevat frisse en sappige noten van mandarijn en perzik en heeft hartnoten van oranjebloesem en houtachtige noten. Deze worden verzacht door de geur van praline. Vanille, drooghout en patchouli vormen de warme noten en tezamen bruist de geur van vrolijk en zomers optimisme.

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!
4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

Deze geur is ook hemels. Totaal anders dan de bamboo & watermelon trouwens. Veel fruitiger en zoeter en dus meer aanwezig.
Toevallig hou ik erg van de geur van neroli en vanille en zitten beide in deze geur. Ook echt een zomergeur maar minder fris en meer zoet! Houd je van zoete en bloemige geuren? Dan is deze Eau de Cologne echt iets voor jou!

4711 VERFRISSINGSDOEKJES

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

Tegenwoordig lopen we constant te hannesen met alcohol en het wassen van onze handen. 4711 verfrissingsdoekjes zijn heerlijk geurende doekjes mét alcohol waarmee je je handen goed kunt reinigen zonder een plakkerig gevoel of vieze geur achter te blijven.
In het doosje zitten 10 doekjes met de geuren neroli, citroen en sinaasappel.

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!
4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

Ik heb dus erg vaak een vies gevoel aan mijn handen door de ontsmettingsmiddelen die in de winkel beschikbaar zijn. Deze doekjes vind ik daarom perfect om mee te nemen. Je kunt je handen hiermee desinfecteren en schoonmaken. Je kunt ze overigens ook gebruiken om jezelf even op te frissen onderweg. Bijvoorbeeld je oksels. Zelf gebruik ik ze liever niet in mijn gezicht vanwege de alcohol die erin zit. Maar voor de handen vind ik ze perfect!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

4711 WATERMELOEN EN REMIX GEUREN!

De producten van 4711 zijn te koop bij Douglas en Etos. Niet alleen vind je hier deze geur maar een heleboel andere nieuwe geuren, de originele geur maar ook zeepjes en andere fijne hebbedingetjes.
Ook superfijn om weg te geven, omdat er voor iedereen wel wat tussenzit qua geur.

Prijzen:

  • 4711 Eau de Cologne Bamboo & Watermelon €20 (50ml)
  • 4711 Remix Eau de Cologne €24
  • 4711 Remix Verfrissingsdoekjes €3.50 (10 stuks)

Let op: de prijzen kunnen afwijken. Ik heb hier de gemiddelde prijs neergezet

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May