Joe, de lifesaver van menig vrouw; Olaplex heeft weer een nieuwe baby. Namelijk Olaplex 8. Een nieuw masker die je combineert met de andere producten of op zichzelf gebruikt. Mooi en gezond haar begint bij Olaplex. Ik ben sowieso allang al fan. Kijk je mee naar de nummer 8?

OLAPLEX

OLAPLEX 8 - HET NIEUWSTE OLAPLEX PRODUCT

Mocht je Olaplex nog niet kennen dan zal ik kort uitleggen wat het merk precies is en hoe het werkt.
Olaplex heeft verschillende producten om beschadigd haar te verzorgen en het haar te herstellen. Het gepatenteerde Olaplex systeem is het zogenaamde ‘Bond systeem‘.
Het volgende stukje tekst heb ik van de website afgeplukt:

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze ‘verbindingen’ geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.
OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt,
bis-amino diglycol dimaleate.
Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

Olaplex behandeld alle soorten beschadigd haar en is verkrijgbaar bij bepaalde kapsalons, webshops en op de website van Olaplex zelf.
Meer artikelen over het merk vind je trouwens hier.

OLAPLEX 8 - HET NIEUWSTE OLAPLEX PRODUCT

OLAPLEX 8

Olaplex nummer 8 is de Bond Intense Moisture Mask. Deze belooft 2x meer glans, 4x meer hydratatie, 6x zachter en 94% meer volume.
Het haarmasker is hoog geconcentreerd en bevat uiteraard de gepatenteerde OLAPLEX Bond Building Technology.
Geen gewoon masker maar een 4-in-1 masker met de volgende eigenschappen:

  • Verzwaart het haar niet
  • Effect blijft meerdere wasbeurten zichtbaar
  • Resultaat binnen enkele minuten
  • Direct een ‘wauw’ effect! Het haar voelt zacht en glad aan
  • Luchtdichte flacon. Geen druppel wordt verspild
    Bron: Olaplex.nl
OLAPLEX 8 - HET NIEUWSTE OLAPLEX PRODUCT
OLAPLEX 8 - HET NIEUWSTE OLAPLEX PRODUCT

Same look, different product. De uitstraling van de flacon is zoals de andere producten. Clean en strak. De flacon heeft een prettig pompsysteem waardoor je gedoseerd gebruik kan maken van het product. Ik ben benieuwd hoe het gaat als de fles bijna leeg is. Of deze dan gemakkelijk te openen is om de rest er uit te halen.
Deze nummer 8 is net even anders dan de nummer 3. De nummer 3 breng je namelijk aan op droog haar en deze nummer 8 op gewassen en vochtig haar.
Vergelijkbaar met een normaal haarmasker dat je tijdens het douchen gebruikt.
Aanbrengen op vochtig haar, 10 minuten laten intrekken en uitspoelen.

Ik was ontzettend benieuwd naar dit masker. Aangezien nummer 3 al mijn favoriet is. Ik denk dat nummer 8 gelijk staat aan nummer 3. Misschien wel fijner zelfs omdat het gemakkelijker is om te gebruiken tijdens het douchen.
Na gebruik voelt mijn haar ZEKER veel zachter aan, gehydrateerder, pluist het helemaal niet en ruikt het ook heerlijk.
Ik vraag me af hoevaak Olaplex een nieuw product kan brengen op de markt waar ik lyrisch over ben. Maar ik kan zeggen dat ik dit echt een musthave vind!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

OLAPLEX 8 - HET NIEUWSTE OLAPLEX PRODUCT

Olaplex is niet overal te verkrijgen omdat ze alleen geselecteerde punten hebben die het merk verkopen. Hierdoor is het helaas zo dat er ook namaak producten in de omloop zijn. Waar je zeker de echte Olaplex kunt krijgen is bij onder andere Cosmo Hairstyling (alle kapsalons) en John Beerens . Maar natuurlijk kun je ook naar de officiële webshop gaan van Olaplex.

Prijzen:

  • Olaplex no. 8 €29.95 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May