De MAC Face & Body Foundation is een cult product. Iedere visagist kent deze foundation en jij waarschijnlijk ook. Deze bestseller heeft nu een nieuwe range. De Radiance Sheer Foundation. Dit is een product is dat niet in je make-up stash mag ontbreken! Kijk je mee?

MAC COSMETICS

Onnodig om MAC Cosmetics aan jullie voor te stellen want volgens mij kent iedereen het merk wel. Tenzij je de laatste 20 jaar echt onder een steen hebt geslapen.
MAC Cosmetics is één van de grootste make-up merken die is ontwikkeld voor en door visagisten. Inmiddels is het merk alweer jaren te koop voor de consument en hebben ze echt een mega groot aanbod. Zo is ieder product voor iedere huidkleur te krijgen, van wit tot zwart en zijn de lipsticks inmiddels ontelbaar.
Meer artikels over MAC Cosmetics vind je hier.

RADIANCE FACE AND BODY SHEER FOUNDATION

Deze Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation, een mond vol, wordt omschreven als de favoriete foundation van de MAC artists.
Het belooft jouw huid te onthullen en nooit te verbergen. Het heeft een transparante, stralende, ‘mijn-huid-maar-beter’-finish. Klinkt goed toch?
Het is een formule met een transparante, opbouwbare dekking en geeft jouw huid een natuurlijke, stralende gloed.
Ook zorgt het voor een verfrissende, onmiddellijke hydratatie in een ultralichte, waterproof formule die de hele dag comfortabel voelt en blijft. Ook niet onbelangrijk: Het voorzaakt geen acné! En is daarom ook goed geschikt voor zelfs de gevoeligste huid.

De foundation zit in de oude, vertrouwde Face & Body flacon. Een fijn en eenvoudig flesje dat makkelijk is in gebruik.
Ik vind deze foundation heerlijk voor in de zomer. Ik gebruik in de zomer namelijk liever geen zware of dekkende foundation omdat dat simpelweg niet nodig is en oncomfortabel aanvoelt.
Deze foundation is perfect voor in de zomer en geeft je, in tegenstelling tot de originele Face & Body, meer een glow en is iets transparanter.
Ik vind het fijn dat het een opbouwbaar product is, zodat ik het kan opbouwen zodra mijn huid bijvoorbeeld wat roder is door de zon. Maar één laagje vind ik het prettigst en mooist.
De textuur is vrij vloeibaar wat het makkelijk maakt om aan te brengen. Zelf vind ik het lekker om dit product met een Kabuki Kwast aan te brengen. Maar met de vingers gaat ook heel goed.
Hieronder heb ik, op links, geen foundation op. De rechtse foto wel. Zoals je ziet is het verschil minimaal maar maakt het mijn huid net iets egaler en frisser!

ZONDER

MET

Mocht je nu iets minder willen glimmen kun je natuurlijk altijd een transparante poeder aanbrengen. Zo blijft de look neutraal!
De kleur in deze review is C2.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MAC Cosmetics is natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas.nl. Wanneer de winkels weer open zijn kun je ze ook lekker uitproberen voordat je het koopt. Een medewerker wil jou zeker wel helpen met je keuze.

Prijs:

  • MAC Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation €36

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May