Ik heb weer een nieuw merk op het oog! Beigic is een Koreaans huidverzorgingsmerk met prachtige producten om te zien. Ook bevatten ze alleen maar plantaardige ingrediënten, bevatten ze geen gekke chemische stoffen en zijn ze dierproefvrij! Kijk je mee?

beigic skincare review koreaans

Beigic skincare

Beigic is een vegan Koreaans skincare merk dat verkocht wordt bij Coos Cosmetics.
Het merk is geïnspireerd door de kleur beige (I love it, want dit is ook mijn favoriete kleur!) en staat voor de dagelijkse kleine pleziertjes. Het merk gelooft dat jouw skincare routine leuk moet zijn, helend en je geluk moet brengen. Alle skincare essentials van het merk zijn ‘clean’ en bevatten alleen plantaardige ingrediënten met een fair trade certificatie. De ingrediënten zijn zo clean dat je ze zelfs kunt eten.
Verder bevatten alle producten het groene koffie boon-extract  in haar puurste vorm dat zorgt voor een prachtige glow en een gezonde en stralende huid!

BEIGIC REPLENISHING BODY OIL

beigic skincare review koreaans

De Beigic Replenishing Body Oil is een ‘award-winning’ product. En dat is niet voor niets. Het is namelijk een olie voor het lichaam dat zorgt voor intense hydratatie en het verzacht de droge huid.
Het is een lichtgewicht olie/tonic-achtige textuur die snel in de huid intrekt zonder een vettig waasje achter te laten.
De olie bevat 12 botanische oliën en helpen de huid te herstellen door het nodige vocht in de huid vast te houden.
De groene koffie bonen olie, natuurlijke caffeine, vetzuren en vitamine E zorgen voor een zichtbaar stevigere huid die mega zacht wordt.
Het product bevat geen parabenen, synthetische geuren en kleurstoffen en ook geen SLS en SLES.

beigic skincare review koreaans
beigic skincare review koreaans

Ik ben een absolute sucker voor oliën. Voor het gezicht, maar ook voor het lichaam. Toen ik deze glazen flacon zag was ik dan ook meteen verkocht.
Het uiterlijk vind ik al prachtig! De roze olie in de glazen fles geeft mij meteen al een luxe gevoel en hij staat prachtig in de badkamer.
Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe ik de olie zelf vind. Wat mij als eerste verbaasde is dat je maar heel weinig nodig hebt van de olie omdat het zo goed en fijn uitsmeert. Hij geeft inderdaad geen plakkerig of vettig gevoel maar juist een zijdezacht laagje over de huid die fijn aanvoelt en heerlijk subtiel ruikt.
Mijn huid is echt de hele dag goed gehydrateerd en zacht, en eerlijk gezegd heb ik dat nog niet met een andere olie voor het lichaam meegemaakt. Absoluut een aanrader dus!

BEIGIC TREATMENT LOTION

beigic skincare review koreaans

Het volgende product dat ik heb uitgekozen is de Beigic Treatment Lotion. Dit is dan weer een product voor het gezicht. Ook deze is geformuleerd met het groene koffie bonen-extract en een 6 peptide complex die direct de huid verfrist en klaarmaakt voor de rest van je skincare routine. Ook geeft deze lotion een hydratatie boost.
Verder bevat het pepermuntblad water dat je huid direct verheldert en verfrist en tot slot bevat het nog Freesia en Kamille extract dat de huid kalmeert en irritaties vermindert.

beigic skincare review koreaans

Een treatment lotion is eigenlijk vergelijkbaar met een toner. Ik gebruik ze nu zelfs beide. Eerst een toner en vervolgens de treatment lotion. Sinds ik dit doe heb ik het gevoel dat mijn huid veel gehydrateerder aanvoelt en heb ik minder last van pukkeltjes of andere huidaandoeningen. Zeker in de zomer is het heerlijk om aan te brengen voordat je je dagcrème en SPF gebruikt. Maar is het ook perfect om te gebruiken onder je make-up.
Qua geur is het een heel subtiel product en qua textuur is het een dikke water-achtige substantie die fijn en gemakkelijk over het gezicht aanbrengt. Ook hiervan heb je vrij weinig nodig.
Dit was de eerste keer dat ik het merk Beigic gebruikt heb en ik ben echt een fan. Sowieso vind ik Koreaanse huidverzorging al fijn maar dit merk staat nu bovenaan mijn lijstje!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

beigic skincare review koreaans

Beigic is verkrijgbaar bij Coos Cosmetics. Een supere fijne webshop met Koreaanse beauty- en skincare producten.
Alice de eigenaresse kijkt altijd met veel zorg naar de merken. Zo zijn ze altijd dierproefvrij en bevatten ze de beste ingrediënten! Zoveel fijne merken daar!

Prijzen:

  • Beigic Replenishing Body Oil €55 (100ml)
  • Beigic Treatment Lotion €38 (120ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May