Deze maand is het tijd voor de ‘Walking on Sunshine’ Styletone juli box! Het is zomer, we genieten volop van het heerlijke weer en daarbij kunnen we altijd nog fijne producten gebruiken die passen bij deze tropische temperaturen. In dit artikel vind je de unboxing van de Styletone box maand juli!

STYLETONE BOX

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds januari 2021 is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Ultimate en de Explore box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

INHOUD STYLETONE JULI BOX

In de Styletone mei box vind je altijd een ‘menukaartje’. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.
Tegenwoordig zitten de producten altijd in een bubbeltjes plastic zakje. Super fijn! Hierdoor sneuvelt de make-up namelijk nooit.

Het thema van deze maand is ‘Walking on Sunshine‘. Een heerlijke zonnige box waarmee je weer een momentje voor jezelf kunt creëren. Met deze producten kom je de zomerse dagen wel door. In de box zit een mix tussen make-up en verzorgingsproducten én vind je deze keer ook een fijne tool.

LIPGLOSS

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

Deze Lipgloss van Oryza is waterproof en dus helemaal geschikt voor de zomerse dagen. Daarnaast ruiken ze heerlijk en geven ze een prachtige glans. Je kunt ze gebruiken op zichzelf maar ook over je favoriete lipstick heen.
Er zijn drie verschillende kleurtjes verdeeld over de boxen: Bubbleblush, Ruby Slipper en Gold Coast. De kleur die je hier ziet is de Ruby Slipper. Hij ruikt inderdaad prachtig en heeft hele mooie fijne glittertjes waardoor de lippen meteen voller lijken!

€11.50

BRONZER

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

Weer zo een fijn merk dat ik vaker vind in de Styletone box. Deze Pressed Powder/Bronzer van Laritzy is een fijngemalen poeder die de huid een natuurlijke, zonovergoten gloed belooft te geven.
De poeder is heel gepigmenteerd dus daar moet je even rekening mee houden met aanbrengen. Je kunt het beste de poeder eerst van de kwast tikken voordat je het aanbrengt.

€20

VELVET CREAM

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

Ik hou echt van het merk Figs & Rouge. Ze hebben namelijk mooie en aparte producten die je niet overal in de schappen ziet staan. Dit is trouwens een Limited Edition product, de Blush Pink Velvet Cream is een innovatieve formule voor het perfectioneren van de poriën en het geven van een mat effect. Die kunnen we allemaal wel gebruiken in de zomer toch? Die glans komt er sowieso op namelijk als het warm is.
De crème zorgt voor het minder zichtbaar maken van je poriën en zorgt voor een goede hydratatie van je huid.
Door de naam lijkt het een roze ‘blush’ product, dit is niet het geval. Het is wel roze van kleur maar dat is niet zo op de huid. Je brengt het aan voordat je je make-up aanbrengt op de T-zone en tadaaa! Een frisse huid! Alvast mijn favoriete item uit de Styletone juli box.

€40.50

TWEEZER

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

Altijd goed is een pincet. Oftewel en Tweezer. deze is van The Vintage Cosmetic Company (leuke naam! Ik ken het merk nog niet).
Deze tweezer is perfect voo het mooi maken an je wenkbrauwen. Er zijn twee kleuren beschikbaar, een rose gouden en een babyroze. Ik heb denk ik de rose gouden kleur ontvangen. Omdat ze beide een ‘roze’ kleur hebben kan ik het niet met zekerheid zeggen omdat ik niet weet hoe de ander eruitziet.
De tweezer heeft perfect uitgelijnde schuine uiteinden om ieder haartje goed vast te pakken enge te halen!

€8.99

MASKER

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

En tot slot natuurlijk nog een (wat we allemaal wel hoopten) masker! Dit masker is van K-GLO en is gemaakt van natuurlijk gefermenteerd kokosnoot sap en geformuleerd met top ingrediënten.
Zoals de naam al laat doorschemeren is het merk, en dus ook het masker, gebaseerd op de traditionele Koreaanse huidverzorgingswijsheden.
Dit masker is een zuivere behandeling die de onrustige, kwetsbare en acné-gevoelige huid herstelt, kalmeert en een jeugdige uitstraling geeft.
Ook werkt het masker anti-aging en geeft het je huid een voeding boost!

€5

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

STYLETONE JULI 2021: WALKING ON SUNSHINE

Deze box vind ik leuk! De producten zijn echt allemaal geschikt voor de zomer dus er is goed over nagedacht. Het fijnste product vind ik de Velvet Cream van Figs & Rouge. Deze ruikt trouwens ook echt heerlijk!

Wil je deze Styletone juli box bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May