Vandaag heb ik weer een mega leuk product om te reviewen! Namelijk de Milu Body Beauty Tool! Een massage tool van rozenkwarts met superveel voordelen voor je huid en die je dat lekkere me-time gevoel geeft. Kijk je mee?

MILU COSMETICS

REVIEW: MILU BODY BEAUTY TOOL

Milu Cosmetics is een Nederlands merk opgericht door Milu en wilt de beste oplossing voor je huidverzorging bieden die ook nog eens makkelijk is toe te passen.
De collectie bestaat momenteel uit (sheet)maskers, cleansing balms, konjac sponzen (like!) en verschillende beauty tools. Ze hebben dus geen volwaardige skincare collectie maar is het meer bedoelt als toevoeging op je huidige skincare routine.
So just sit back, relax and enjoy these treats for your skin!
#MEETMILU
Vandaag vind je de Milu Body Beauty Tool in dit artikel. En ik ben mega enthousiast!

BODY BEAUTY TOOL

REVIEW: MILU BODY BEAUTY TOOL

Milu Body Beauty tool

Net nieuw is de Milu Body Beauty Tool. Een roller van rozenkwarts die bedoeld is voor je lichaam!
Ik kende de rollers voor het gezicht natuurlijk al en jij vast ook wel, maar dit gaat net een stapje verder. De roller is namelijk veel groter en heeft vier balletjes van echte Braziliaanse rozenkwarts aan de bovenkant. Deze rozenkwarts is van nature koel en is daarom heel geschikt voor de bloedsomloop én voelt lekker aan.
De Body Beauty Tool stimuleert de bloedsomloop en de lymphe drainage waardoor de huid een mooie glow krijgt.
Verder helpt het het zuurstofgehalte in de huid op peil te houden en dat helpt weer bij het ontspannen van strakke en pijnlijke spieren.

REVIEW: MILU BODY BEAUTY TOOL
REVIEW: MILU BODY BEAUTY TOOL

Je kunt dit zien als een body work out en het duurt maar een paar minuutjes per dag. Zelf vind ik het lekker om het in de avond te doen voordat ik ga slapen. Dan gebruik ik ook mijn face rollers 🙂
Maar als je in de ochtend een goede boost wilt, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima.
Je kunt de roller gebruiken met een serum, een bodylotion of een ander favoriet product. Maar het is ook te gebruiken zonder product! Het is dus maar net wat je zelf fijn vindt. Wist je dat rozenkwarts bekend staan om haar kracht die zorgt voor self-love, vriendschap en heling van binnenuit?

REVIEW: MILU BODY BEAUTY TOOL

Ik was  gek op de face rollers. Het is niet alleen heerlijk om te doen (een me-time momentje), het voelt ook heerlijk en ik zie echt verschil!
Dus deze Milu Body Beauty Tool past precies in mijn selfcare moment. De rozenkwarts zijn inderdaad lekker koel, ook als ze niet bewaard worden op een koele plek en je kan er een lichte massage mee doen maar ook een wat stevigere op bijvoorbeeld de dijen.
Verder is het ook een fijne tool om te gebruiken als je gemasseerd wordt door je partner 🙂 Op de rug voelt ‘ie namelijk ook lekker aan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

REVIEW: MILU BODY BEAUTY TOOL

De producten van Milu Cosmetics zijn verkrijgbaar via de website meetmilu.com. Hier vind je ook alle informatie over de producten en ik moet eerlijk zeggen dat ik de website echt geweldig vind! Mooie foto’s, goede lay-out en vooral heel fijne producten. Ik hou ervan!

Prijs:

  • Milu Body Beauty Tool €74.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May