Wist je dat WIJCK. ook Limited Edition producten heeft? Deze Ibiza kaars is namelijk écht een musthave en er zijn maar 500 stuks beschikbaar. Wil jij even terug naar de sfeer, de geur en de herinnering van Ibiza? Dan is deze kaars absoluut een ‘hebben’ product! Kijk je mee?

WIJCK

IBIZA KAARS: DE NIEUWE WIJCK MUSTHAVE

WIJCK. werd in 2016 opgericht vanuit een eigen zoektocht naar iets moois voor aan de muur. Wat begon met een minimalistische tekening van Oud-West in Amsterdam, groeide in vijf jaar tijd uit tot een collectie van honderden steden en wijken, van over de hele wereld. Door de jaren heen werden ook tote bags, postcards en notebooks aan de collectie toegevoegd. In 2018 lanceerde WIJCK. met succes een geurkaarsencollectie, die in 2019 werd uitgebreid met geurstokjes, handzeep en roomspray. In 2020 werd ook een custom tool gelanceerd, waarmee je online zelf een plattegrond kan customizen en resulteerde een samenwerking met de Eredivisie in een collectie van voetbalstadions. De producten van WIJCK. zijn verkrijgbaar bij ruim vierhonderd verkooppunten in binnen- en buitenland. Daarnaast is het uitgebreide aanbod van prints en de geurcollectie ook te ontdekken in de WIJCK. Store aan de Utrechtsestraat 25 in Amsterdam. http://www.wijck.com

IBIZA KAARS: DE NIEUWE WIJCK MUSTHAVE

LIMITED EDITION IBIZA KAARS

Zoals je ziet gaat het hier om een limited edition! Als je er echt graag eentje wil dan moet je er snel bij zijn.
Deze Wijck. Ibiza kaars is gemaakt om de geur, sfeer en herinneringen aan Ibiza in je eigen huis te herbeleven. Zelf ben ik 4 jaar geleden in Ibiza geweest en heb ik daar een heerlijke tijd gehad. Het is het eiland van rust en harmonie voor mij.
Voor een ander misschien een eiland van feesten, maar that’s not for me. Deze Ibiza Kaars brengt inderdaad de heerlijke herinneringen boven van die periode.

IBIZA KAARS: DE NIEUWE WIJCK MUSTHAVE
IBIZA KAARS: DE NIEUWE WIJCK MUSTHAVE

“Denk je aan Ibiza, dan denk je aan zon, zee, relaxte vibes, (strand)feestjes, hippiemarkten en de geur van de sinaasappelbomen die je overal ziet”, vertelt WIJCK.-oprichter Rutger Diemel. “Dit hebben we allemaal weten te vangen in deze limited edition kaars. Met de geur van Spaanse sinaasappel, een vleugje ozonic en een basis van sandelwood hebben we het heerlijke eilandgevoel vastgelegd. De unieke, gekleurde letters op het label en de gift-box zijn een tikje disco en maken het Ibiza-plaatje compleet.”

De combinatie van Spaanse sinaasappel en sandelwood zijn voor mij de perfecte match. De fruitige geur maakt je vrolijk en geeft je dat zomerse en tropische gevoel, terwijl de sandelwood ervoor zorgt dat de geur toch zwoel en mysterieus aanvoelt.
Door het witte uiterlijk kan de kaars prachtig in het interieur staan en past vrijwel bij iedere style. Die van mij staat in mijn make-up kamer (mijn favoriete kamer van het huis) en geeft mij een heerlijk gevoel als ik daar lekker bezig ben.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

IBIZA KAARS: DE NIEUWE WIJCK MUSTHAVE

Deze limited edition WIJCK. Ibiza kaars is verkrijgbaar via de website. Als je daar toch even rondsnuffelt: De posters zijn leuk, de roomsprays en de geurstokjes zijn tof en ze hebben superfijne handzeep en postkaarten!

Prijs:

  • Limite Edition Ibiza Kaars €34.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May