De Video Cupping staat online! Zoals beloofd zou ik een korte video maken met een tutorial over het cuppen. Hoe maak je gebruik van de cups en waar is het precies goed voor? Your wish is my command, de video staat online! Check dus snel dit artikel waar de Video Cupping in te vinden is!

Pas geleden heb ik een artikel geschreven over cupping. En er was veel vraag naar de ‘how to video’. Cupping is mega populair aan het worden en jullie wilden massaal weten hoe het precies werkt.
De cups die ik gebruik zijn van Limberlux en ook de bijbehorende huidverzorging is van dit merk. Enjoy the video!

Video Cupping Limberlux

VIDEO: CUPPING

Volg je mij nog niet op Youtube? Dat hoeft ook niet hoor, want ik deel mijn filmpjes altijd hier op maycate.com maar ook op Instagram. Daar mag je me wel volgen. Zou ik lief vinden!

Dit video cupping artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
$
Disclaimer

May