Lancôme blijft met nieuwe geuren gooien! Nu is er namelijk weer een nieuwe fijne geur: Lancôme Idôle Aura. De Idôle is twee jaar geleden gelanceerd en dit is het nieuwe paradepaardje van de geurlijn. Kijk je mee?

LANCÔME

DE NIEUWE LANCÔME IDÔLE AURA PARFUM

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere winkels van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het merk bestaat al sinds 1935 en is opgericht door Armand Petitjean. Nu wordt het merk in maar liefst 130 landen verkocht en heeft meer dan 20.000 verkooppunten. Het motto is ‘Geluk is de mooiste vorm van schoonheid‘. En ik kan het er alleen maar mee eens zijn.
Meer artikels over Lancôme producten vind je hier. Douglas.nl verkoopt vrijwel alle producten van dit merk.

DE NIEUWE LANCÔME IDÔLE AURA PARFUM

LANCÒME IDÔLE AURA

Twee jaar geleden zat ik vol spanning te wachten aan een tafel, vol met heerlijk eten en drinken, op de nieuwe geur van Lancôme. Idôle was geboren en ik was best fan!
De Idòle lijn was opgericht door drie getalenteerde vrouwelijke parfumeurs en is dus gemaakt door vrouwen en voor vrouwen.
De nieuwe geur is de Lancôme  Idôle Aura en wordt omschreven als de eerste zonnige bloemengeur van het merk. Een geur voor vrouwen die hun stralende licht en succes graag met anderen delen. 

De noten van het parfum zijn als volgt:
Top noten: Vanille en zoutkristallen
Hart noten: Isparta Roos, Centifolia Roos, Rozenwater, Absolue van rozen
Basis noten: Jasmijn en bergamot

DE NIEUWE LANCÔME IDÔLE AURA PARFUM
DE NIEUWE LANCÔME IDÔLE AURA PARFUM

Ten eerste is de flacon alweer prachtig. Het is een exacte kopie van de originele Idôle met haar platte lange uiterlijk dat perfect in je handtas past.
Toch is het design net iets anders. In het midden van de flacon zie je een cirkel en dat doet denken aan de zon!
De geur vind ik echt heel erg lekker. Idôle vond ik al een fijne geur en heel vrouwelijk, maar deze is net iets frisser dan de voorgaande en toch wat meer zomers. Echt bloemig wil ik hem ook niet noemen maar als ik hem zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat het een zachte, poederachtige, frisse maar toch bloemige geur is.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE NIEUWE LANCÔME IDÔLE AURA PARFUM

Lancôme is verkrijgbaar bij Douglas.nl maar ook in de winkel zelf als je eerst even wil snuffelen!

Prijs:

  • Lancôme Idôle Aura €50.28 (25ml). €79.62 (50ml). €110.62 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May