Palmers is een merk dat ik al ken van jongs af aan. Het merk met kokos geuren! Maar dat is het natuurlijk niet alleen. Ik mocht laatst de vernieuwde producten proberen en het bracht me terug naar vroeger. Hoe heb ik dit merk kunnen vergeten?

KEN JIJ PALMERS NOG/AL?

PALMERS

Wist je dat Palmers al 180 jaar bestaat? Bizar he! Maar sinds 1970 verkopen zij ook de lichaamsproducten met natuurlijke cacao boter en kokosolie.
Het merk is heel divers en daarom geschikt voor vrouwen en mannen van alle kleuren, maten en haartypes. Het merk heeft zelfs geschikte producten voor baby’s.
Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten waardoor veel haar- en huidproblemen verbeterd kunnen worden. Het motto is dan ook: The nature of you.

COCONUT OIL BALM

KEN JIJ PALMERS NOG/AL?

Ik begin met de Coconut Oil Balm. Een product dat ik nog ken uit mijn jeugd. Die vieze vette haren met die heerlijke kokos geur? Yep, de jaren 90.
Gelukkig zijn die tijden over en is de balm fijner voor andere dingen dan je haar. Deze olie/balm is namelijk geschikt voor de meest droge huid door de pure rauwe kokosnoot die erin is verwerkt.
Het product is ideaal om mee te nemen en overal op het lichaam te gebruiken.
Zelf vind ik dit product de fijnste van allemaal. Juist omdat het zo veelzijdig is maar ook omdat hij een heerlijke geur heeft!
Ik gebruik de balm het liefst voor mijn armen en mijn voeten die vaak droog zijn en het blijft de hele dag lekker gehydrateerd aanvoelen én ik ruik het de hele dag door! Heerlijk.

COCONOT OIL BODYLOTION

KEN JIJ PALMERS NOG/AL?

Het volgende product is de Coconut Oil Body Lotion. Deze lichaamslotion bevat natuurlijk de bekende kokosnoot olie, maar ook Tahitiaans Monoï olie met Tiaré bloemenblaadjes. Al deze ingredienten zijn natuurlijk rauw en natuurlijk toegevoegd aan het product.
Ze zorgen voor een heerlijke en luxe hydratatie van de huid en door de toegevoegde natuurlijke vetzuren en proteïnen gaat de huid stralen.
Uiteraard ruikt het ook weer heerlijk en is het een fijne lotion om je huid mee in te smeren. Het is iets minder ‘vettig’ als de balm waardoor het ook sneller intrekt en geschikt is voor bijvoorbeeld de minder droge delen van het lichaam!

COCONUT OIL HAND CREAM

KEN JIJ PALMERS NOG/AL?

Heel fijn voor deze tijd van het jaar is de Coconut Oil Hand cream. Door het vele wassen en desinfecteren van de handen heeft iedereen geloof ik wel last van droge handen. Net als de Body Lotion bevat de hand crème natuurlijke en rauwe kokosnoot olie, Tahitiaanse Monoï olie en Tiaré bloemenblaadjes. Hierdoor wordt de huid meteen gehydrateerd en verwen je je handen met een ‘handschoen-achtige’ bescherming at het vocht in de huid vasthoudt en de huid verzacht.
De handcrème doet precies wat het zegt en heeft net als de andere producten een heerlijke geur die lekker blijft ruiken! Deze zit sowieso in mijn handtas en gaat overal mee naartoe.

COCONUT OIL LIP BALM

KEN JIJ PALMERS NOG/AL?

Tot slot is er nog de Coconut Oil Lip Balm. Want de lippen hebben ook wel wat verzorging nodig. De lippenbalsem bevat de kokosnoot olie en de Tahitiaanse Monoï olie voor de hydratatie van de tere huid van de lippen.
De balm belooft je lippen de hele dagje hydrateren en zacht te houden en daarbij ook te beschermen tegen omgevingsfactoren (zon en wind) en velletjes.
De lipbalm is vrij van parabenen, phtalates, minerale oliën, gluten of kleurstoffen! Een heerlijke balm dus die je gebruikt in de zomer én de winter.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

KEN JIJ PALMERS NOG/AL?

Palmer’s is verkrijgbaar bij veel drogisterijen. Zo kun je het merk bijvoorbeeld bij Etos en Bol.com vinden. Bij Etos is er momenteel een aanbieding van 1+1 gratis (ik denk nog steeds wanneer dit artikel is gepubliceerd) Fijn!

Prijzen:

  • Coconut Oil Balm €5.49
  • Coconut Oil Body Lotion €5.75
  • Coconut Oil Hand Cream €3.59
  • Coconut Oil Lip Balm €1.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May