Een natuurlijke deodorant die lekker ruikt én helpt tegen zweten. Dit is een product dat moeilijk te vinden is. Ik heb er al veel gebruikt en vaak doen ze net niet wat ze zeggen. Happy Earth heeft er verschillende en ik testte twee verschillende soorten uit. Kijk je mee?

HAPPY EARTH

Happy Earth Natuurlijke deodorant

De missie van  Happy Earth is om een dosis vrolijkheid en optimisme te brengen en daarbij de allerbeste producten te creëren voor jou. Tegelijkertijd moeten deze producten niet schadelijk zijn voor de aarde.
Daarom gebruiken zijn alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten waar jouw huid blij van wordt en zijn alle verpakkingen duurzaam. Denk hierbij aan gerecycled plastic, biologisch afbreekbaar kurk en plasticvrije verpakkingen.
Alles wordt in Nederland geproduceerd en het assortiment bestaat uit deodorants, douchegels en handzeep!
Dit artikel gaat over de deodorants die dus ook 100% natuurlijk zijn. De natuurlijke deodorant bevat geen aluminium chloorhydraat, laten geen witte vlekken achter op kleding en zijn uiteraard niet getest op dieren!

DEODORANT BALM

Happy Earth Natuurlijke deodorant

Natuurlijke deodorant

Laten we beginnen met de Deodorant Balm. Deze zijn in twee verschillende varianten verkrijgbaar. Namelijk de Bergamot en de Lavendel. Uiteraard zijn deze deodorants 100% natuurlijk, 100% effectief en bevatten 0% chemicaliën. Ook is de verpakking helemaal plastic-vrij.
Deze deodorant belooft om je te beschermen tegen lichaamsgeur, heeft een heerlijke geur en bevat geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën .

Happy Earth Natuurlijke deodorant
Happy Earth Natuurlijke deodorant

Dit soort deodorants vind ik fijn! Je kunt ze lekker gebruiken zonder bang te zijn dat het irritaties geeft aan je huid of andere nadelige gevolgen heeft (zelfs voor je gezondheid!).
De bakjes zijn van blik gemaakt waardoor ook nagedacht is over de verpakking en het milieu.
De deodorants zelf ruiken heerlijk, de ene ruikt lekker fris naar bergamot, de ander heeft een heerlijke zachte lavendelgeur vermengd met een vleugje vrolijkheid: botanische extracten, huidverzachtende shea butter en essentiële oliën.
Voor de zomer is deze voor mij niet genoeg voor de hele dag maar ik kan het makkelijk meenemen in mijn tas om bij te werken wanneer het weer nodig is. Als het niet zo warm is en/of ik doe niet veel lichamelijke inspanning is het echt prima om de hele dag te houden.

CHRYSTAL STICK

Happy Earth Natuurlijke deodorant

En dan hebben we hier het toppertje. De Chrystal Stick. Deze natuurlijke deodorant is mijn favoriet sinds een tijdje. Ik gebruikte al een Chrystal deodorant en vind het mega fijn. Ze hebben geen  geur wat eigenlijk best prima is omdat ik toch wel parfum draag.
Ook deze deodorant bevat 0% chemicaliën en is hypo-allergeen. Het belooft langdurig effectief te zijn tegen lichaamsgeur. De deo is volledig natuurlijk én vegan en laat ook geen vlekken achter op de kleding.
De verpakking is gemaakt van kurk (ziet er super cute uit) en is een 100% natuurlijke, duurzame en zero waste verpakking: plasticvrij en biologisch afbreekbaar.

Happy Earth Natuurlijke deodorant
Happy Earth Natuurlijke deodorant

De allereerste keer dat ik een Chrystall deodorant gebruikte vond ik het een beetje gek. Het voelt namelijk alsof je gewoon water onder je oksel smeert.
Totaal niet zelfs. Je maakt het kristal nat onder de kraan en brengt het vervolgens aan onder je oksel. Hierdoor wordt een klein laagje minerale zouten gevormd op de huid die ervoor zorgt dat de lichaamsgeuren geen kans krijgen. De zouten doden namelijk de bacteriën maar blokkeren of vernauwen de poriën niet.
Dit is de eerste natuurlijke deodorant die voor mij zelfs helpt tijdens de warmste dagen. Ik heb werkelijk geen geurtjes de hele dag door!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Happy Earth Natuurlijke deodorant

Happy Earth is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen zoals Plein.nl en Drogist.nl maar je kunt het ook kopen via hun eigen website.

Prijzen:

  • Deodorant Balm €6.99
  • Deodorant Chrystal Stick €8.49 (hier doe je ongeveer een jaar mee!).

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer 

May