Vanille en kokos zijn mijn favoriete geuren. En guess what? Kayali heeft daar een eau de Parfum intense van gemaakt! Namelijk de Kayali Utopia. Heerlijk om te layeren maar al fijn genoeg om ook gewoon op zichzelf te gebruiken. In dit artikel vertel ik je er meer over en vind je de plekken waar je deze geur kan shoppen.

KAYALI

KAYALI UTOPIA: MET VANILLE EN KOKOS

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Eerder schreef ik over Sweet Diamond. Ook een fantastisch parfum.

KAYALI UTOPIA

KAYALI UTOPIA: MET VANILLE EN KOKOS

Kayali Utopia

Kayali Utopia is de nieuwe geur van de zusjes. En wat voor één! Het gebeurt namelijk niet vaak dat een geur vanille én kokos bevat. Deze doet dat wel!
De geur wordt omschreven als romige sandalwood en zoete witte bloemen die zijn overgoten met melk-achtige kokosnoot.
Vervolgens is dit geklopt met vanille bourbon om je het gevoel van vrijheid te geven en je naar de perfecte wereld brengt: Utopia.

De top noten in deze geur zijn:
Kamperfoelie, Perenbloesem, Italiaanse Citroenen en Kokos.
De hartnoten zijn:
Gardenia, Tuberoos en Ambrette.
Tot slot de basisnoten:
Sandalwood, het hart van Patchoeli, Vanille Bourbon en Musk.

KAYALI UTOPIA: MET VANILLE EN KOKOS
KAYALI UTOPIA: MET VANILLE EN KOKOS

Ik ben dus echt een fan van vanille en kokos. Als ik een product zie met één van deze geuren dan ben ik al om. Laat staan als ze deze allebei bevatten.
Utopia is een heerlijk zachte geur die perfect past bij de zomer en als je niet te groots wil uitpakken.  De geur doet me denken aan stranden en een schommels op stranden. Geen idee waarom, maar het geeft me een heerlijk gevoel om bij weg te dromen.
Ik vind de geur op zichzelf al heel lekker! Maar je kunt hem natuurlijk ook layeren met de andere parfums van Kayali en laat ik die toevallig ook allemaal hebben!
Met Sweet Diamond samen wordt de geur wat uitdagender en spicier. Fijn om bijvoorbeeld in de avond tijdens een diner met zonsondergang te dragen.
Samen met de Musk wordt de parfum heel mysterieus. Omdat er al musk in de Utopia parfum zit wordt dit dus nog intenser. Ik denk dat dit mijn favoriete combi is!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KAYALI UTOPIA: MET VANILLE EN KOKOS

Huda Beauty en Kayali zijn in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Kayali Utopia | 25 €88 (50ml) €112 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May