De nieuwe L’Occitane Verveine Cactus is een limited edition uitgave van deze zomer. En hij is HEERLIJK fris. De lijn bevat verschillende producten en die laat ik in dit artikel aan jullie zien. Enjoy!

L'OCCITANE

L'Occitane Verbena cactus

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Wil je meer reviews zien van L’Occitane? Kijk dan even hier..

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.
Meer reviews over de L’occitane producten kun je hier vinden!

Verveine Cactus

VERBENA CACTUS AFTERSUN

L'Occitane Verbena cactus

Kicking off met deze super cute Verbena Cactus AftersunVerbena Cactus Aftersun. Het is een gel textuur en wordt omschreven als ultrafris en heeft een lichte structuur. Daarom is deze ideaal voor de zomer.
De aftersun bevat Granita gel en is verrijkt met biologische verbena uit de Provence en cactus extracten. De gel is zo samengesteld en getest dat het risico op allergische reacties tot een minimum wordt beperkt. Het is verzachtend en geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige.

L'Occitane Verbena cactus
L'Occitane Verbena cactus

Ik vind het best belangrijk dat een Aftersun een fijn product is in gebruik. Want de huid is namelijk gevoelig op het moment dat je deze gaat gebruiken. Daarom vind ik de textuur van deze gel dan ook echt fijn! Het voelt verkoelend aan en trekt inderdaad erg snel in. Wat prettig is als je al redelijk klam bent van de warmte.
De geur is ook mega lekker! Heel fris en oppeppend.
Ook de tube is super handig in gebruik. Door het draaien van de dop open je de tube en kun je de gel eruit drukken. Ideaal ook om mee te nemen in je tas! Ps. Ook is dit een goed product om in het gezicht te gebruiken!

VERBENA CACTUS HANDCRÈME

L'Occitane Verbena cactus

Over de Verbena Cactus Handcrème kan ik vrij kort zijn. Alle handcrèmes van L’Occitane zijn namelijk fijn! Toch is dit product anders. Het is namelijk een 2-in-1 handcrème. Het combineert de frisheid van een gel met de hydratatie van een crème. Het is verrijkt met biologische verbena uit de Provence* en cactusextracten.

L'Occitane Verbena cactus
L'Occitane Verbena cactus

Ik vind de handcrèmes van dit merk altijd goed. Ze zijn lekker klein, hebben altijd een cute design en zijn perfect om zelfs in je kleine handtas mee te nemen.
De geur s, net als de aftersun, heerlijk fris en dat is in de zomertijd heerlijk om te gebruiken!

VERBENA CACTUS EAU DE TOILETTE

L'Occitane Verbena cactus

Net als vrijwel iedere lijn, bevat deze ook een Verbena Cactus Eau de Toilette. De geur is verrijkt met biologische verbena uit de Provence* en cactusextracten en wordt omschreven als een sprankelende compositie met een stralende frisheid.

L'Occitane Verbena cactus
L'Occitane Verbena cactus

De geur is heerlijk fris en écht geschikt voor de warme dagen (ook voor de koude overigens als je je eventjes wil wanen in een mooie zomerdag).
Zelf gebruik ik de geuren van L’Occitane over mijn hele lichaam omdat ze niet te intens zijn. Een spraytje in je haar doet ook altijd wonderen. Een heerlijke frisse en toch ietwat fruitige geur!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

L'Occitane Verbena cactus

De L’Occitane Verbena Cactus Limited Edition lijn is verkrijgbaar via hun webshop. Neem echt even een kijkje op de gehele website want ze hebben ongelooflijk veel fijne producten. En ze ruiken echt allemaal heerlijk!

Prijzen:

  • L’Occitane Verbena Cactus Aftersun €24 (150ml)
  • L’Occitane Verbena Cactus Handcrème €9 (30ml)
  • L’Occitane Verbena Cactus EdT €54 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May