In dit artikel laat ik jullie de Milk_shake Shampoo & Conditioner zien. De Moisture Plus lijn is speciaal ontwikkeld om droog haar intens te hydrateren. Persoonlijk ben ik al helemaal fan en jij waarschijnlijk ook nadat je het hebt gebruikt!

Milkshake shampoo en conditioner

Milk_shake Shampoo & Conditioner

Milk_shake is een heerlijk merk van z.one Concept met superfijne producten voor ieder haartype en wens. Het mooie van dit merk is dat zij rekening houden met het milieu en daardoor een sustainable merk zijn. Zo proberen ze zoveel mogelijk formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij te maken. Ook zijn alle verpakkingen recyclebaar zodat dit ook een steentje bijdraagt aan de natuur. Verder zijn de producten natuurlijk allemaal dierproefvrij!

MOISTURE PLUS SHAMPOO

Milkshake shampoo en conditioner

Ik begin met deze Milk_shake Shampoo van de Moisture Plus lijn. Deze shampoo is SLES- en parabenen vrij. Heerlijk natuurlijk voor droog haar die dit soort ingrediënten helemaal niet kan gebruiken.
De shampoo is hydraterend en geeft zachtheid en handelbaarheid aan droog haar door de optimale vochtbalans van het haar te behouden.
De shampoo bevat organisch papaja-extract, Integrity 41* en hyaluronzuur dat een anti-aging werking heeft om de haarkleur te beschermen.

*Integrity 41 is een patent van Milk_shake dat zorgt voor het behoudt van de haarkleur, vervaging van de kleur voorkomt en de handelbaarheid van het haar vergroot.

Milkshake shampoo en conditioner

De shampoo was voor mij écht een aangename verrassing. Als beautyblogger probeer ik wel 20 soorten shampoos per maand en deze komt wel helemaal bovenaan het lijstje.
First off all ruikt de shampoo echt verrukkelijk. Ik ruik de fruitige papaja wanneer ik de shampoo aanbreng op mijn haar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een shampoo fijn is in gebruik en dat is deze ook! De Milk_shake shampoo schuimt goed (ik vind dit persoonlijk altijd heel fijn tijdens het haren wassen) en de grootste verrassing kwam tijdens het uitspoelen van mijn haar. Het is namelijk mega zacht. Vaak is mijn haar na het gebruik van een shampoo toch wat stugger en is de conditioner echt nodig om mijn haar zachter te maken.
Deze shampoo doet dus écht wat het zegt! Perfect voor droog haar!

MOISTURE PLUS CONDITIONER

Milkshake shampoo en conditioner

Vervolgens is het tijd voor de Milk_shake Moisture Plus Conditioner. Ook deze is parabenen vrij.  De conditioner is speciaal gemaakt voor droog haar en zorgt voor zachtheid en handelbaarheid door het behouden van de optimale vochtbalans van het haar. Ook dit product bevat organisch papaja-extract*, Integrity 41 en hyaluronzuur met een anti-aging effect.

Organisch papaja-extract* is een fruitsoort dat rijk is aan waardevolle voedingsstoffen die geweldig zijn voor het haar en de hoofdhuid. Dit extract zorgt er ook voor dat het haar er glanzender en gezonder uitziet.

Milkshake shampoo en conditioner

De conditioner zit in een lekker grote tube. Heerlijk, Milk_shake begrijpt dat vrouwen houden van veel conditioner :-). De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo en doordat je dit langer in het haar laat zitten ruikt het haar de hele dag nog lekker fruitig.
Ik laat het een minuutje of 5 intrekken en na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht aan (als dat nog mogelijk is na de shampoo). Ik merk ook dat mijn haar makkelijker uitkambaar is na het gebruik van de Moisture Plus lijn. Heel fijn, want hierdoor heb ik ook minder haaruitval.

MOISTURE PLUS WHIPPED CREAM

Milkshake shampoo en conditioner

Dit is leuk, want een product zoals dit heb ik nog niet eerder geprobeerd! De Moisture Plus Whipped Cream is een hydraterende mousse voor droog haar. Het zorgt handelbaarheid bij droog haar, net zoals de shampoo en de conditioner. De combinatie van deze drie producten geven je haar het optimale resultaat. Ook deze whipped cream bevat organisch papaja-extract, Integrity 41 en hyaluronzuur. Bovendien is dit product ook parabenen vrij.

Milkshake shampoo en conditioner

Zoals ik al zei vind ik het altijd leuk om producten uit te proberen die voor mij nieuw zijn. Toch is het gek om een mousse in te brengen die niet hard wordt. Ik heb namelijk een hekel aan stylingmousse dus het was even wennen om dit aan te brengen. Het is namelijk totaal geen stylingmousse, het wordt niet hard en zorgt alleen maar voor zachter en gladder haar. Ik bracht het aan nadat mijn haar handdoek droog was en voor het uitborstelen. Ik merkte echt duidelijk verschil met hoe zacht mijn haar aanvoelde met deze producten en andere producten die ik vaak gebruik. Deze lijn komt op mijn musthave lijstje en dit merk zal ik dan zelf ook blijven kopen, dat zegt best veel!

VERKRIJGBAARHEID

Milkshake shampoo en conditioner

Milk_shake is verkrijgbaar via de webshop van z.one Labs. Voor ieder type haar zijn er producten beschikbaar dus kijk gerust even rond!

May