Heb jij wel eens last van kalknagels? En lijken ze nooit helemaal te verdwijnen? Of later weer terug te komen? Dan heb ik misschien iets voor je dat wél helpt. Protectair heeft namelijk een kit tegen kalknagels en die zie je in dit artikel!

PROTECTAIR

PROTECTAIR TEGEN KALKNAGELS

Protectair is een Nederlands merk opgericht in 2018 en uniek omdat zij een complete behandeling bieden tegen kalknagels. De behandeling pakt niet alleen het probleem aan en verwijdert de kalknagels, maar zorgt er ook voor dat het niet meer terugkomt. En dat is natuurlijk erg fijn!
Andere merken zoals Wartner, Nailner en Mycosan zorgen daar namelijk niet voor. En op die manier blijven zij de producten verkopen voor een hoge prijs. Slim, maar eigenlijk niet eerlijk.
Protectair zorgt er dus voor dat de infectie niet terugkomt en je er helemaal vanaf bent! Hoe? Lees gauw even verder.

KALKNAGEL STARTSET

PROTECTAIR TEGEN KALKNAGELS

Kalknagels

Wat is het beste middel tegen kalknagels? Een product dat de kalknagel verwijdert en daarnaast voorkomt dat deze weer terugkomt.
De Protectair Kalknagel Startset bevat drie verschillende producten: Een aantal vijilen, een behandelingsvloeistof en de medische schoenenspray.

PROTECTAIR TEGEN KALKNAGELS
PROTECTAIR TEGEN KALKNAGELS

De eerste stap is om alle nagellak te verwijderen en de nagel te vijlen. Dit doe je 1 keer per week.
vervolgens gebruik je de vloeistof met het kwastje twee keer per dag. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en kost nog geen minuutje tijd!
Deze stappen herhaal je minimaal vier weken, je kunt ervoor kiezen om het daarna nog één keer per dag aan te brengen tot de nagel volledig is uitgegroeid.

MEDISCHE SCHOENENSPRAY

PROTECTAIR TEGEN KALKNAGELS

De Medische Schoenenspray is hét geheim om de kalknagel te voorkomen in de toekomst. De #1 bron van schimmelinfecties komt namelijk uit je eigen schoenen. Heb je eens een infectie of een kalknagel gehad? Dan blijven die bacteriën heerlijk ronddwalen in je schoenen.
Deze spray gebruik je dus in al je schoenen die je aantrekt (bij mij zijn dat er mega veel, hopelijk bij jou iets minder). De spray zorgt ervoor dat deze bacteriën doodgaan en dus niet zorgen voor een herinfectie!

May