Eindelijk is er weer een nieuwe urbex vlog. We liepen wat achter met editen, maar er komen nog 3 video’s aan in de komende twee weken.
Deze video bevat maar liefst 4 locaties! De tofste was een verlaten boerderij. We waren weer op pad naar België en hebben een paar pareltjes gevonden!

Urbex verlaten boerderij

De allereerste locatie was een verlaten zwembad in België. In eerste instantie dachten we dat we er niet naar binnen konden omdat alle hekken hermetisch waren gesloten. Uiteindelijk hebben we toch een ingang kunnen vinden!
Vroeger was dit een buitenzwembad met mega rare attributen, die kwamen we namelijk later tegen. Deze waren opgeslagen in een bijgebouwtje.

De  tweede locatie was een verlaten boerderij, wederom in België. Deze boerderij was echt een pareltje! De meubels en spullen stonden nog allemaal in het woongedeelte. Persoonlijk vond ik dit een spannende locatie. Je weet namelijk niet wat er gebeurd is en waarom de bewoners zomaar vertrokken zijn, of dood zijn gegaan?

De derde locatie was het locomotieven kerkhof. Vol met oude goederentreinen, personentreinen en locomotieven. Een bepaalde trein deed me denken aan de Harry Potter trein. We moesten wel voorzichtig zijn want er werd aan de andere kant van de loods gewerkt aan de treinen.

Tot slot kwamen we bij een vervallen kasteel. Deze stond in mijn urbex lijst maar was puntje bij paaltje geen urbex locatie aangezien het meer iets toeristisch was met al haar bordjes. Niets spannends aan maar wel mooi om te zien.
Toen we weer naar huis wilden gaan kwamen we daar toevallig een leegstaand ziekenhuis tegen. Terwijl we naar binnen gingen werden we al gespot en zou de politie gebeld worden. Heel even kijken dus en weer weg.
Toch zijn we in de volgende vlog (die nog moet komen) weer terug gegaan naar dit ziekenhuis en zijn we wél gepakt door de politie. Gaan we nog een poging wagen? Ze zeggen dat drie keer scheepsrecht is toch?

FOTO'S

Meer Urbex avonturen vind je hier.

Urban Exploring
Bron: Wikipedia

May