Ik was al fangirling de Hoola Bronzer maar nu de Hoola Glow van Benefit verkrijgbaar is ben ik helemaal obsessed! De originele Hoola bronzer maar dan met een glow. Hello Glowy look. Kijk je mee?

BENEFIT COSMETICS

Benefit hola glow & Galifornia

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

Benefit hola glow & Galifornia
Benefit hola glow & Galifornia

BENEFIT HOOLA GLOW & GALIFORNIA

Like I said, de Hoola Glow is dus de originele Hoola Bronzer maar dan met een lekkere glow erin. Het is wel een limited edition dus op=op en als je hem nog wil hebben moet je niet te lang wachten.
Dit pareltje belooft je een stralende sunkissed look, met de perfecte glow te geven vanwege de superfijne parelmoer pigmenten die aan de bronzer zijn toegevoegd.

Vervolgens natuurlijk de Galifornia Blush. Dit is een goudroze blush en is een combinatie van zon en fun! Niet alleen is het een mooitje om te zien maar ruikt ‘ie ook nog eens lekker. Het bevat namelijk bevat noten van roze grapefruit en vanille. Yum!

Benefit hola glow & Galifornia
Benefit hola glow & Galifornia

De doosjes met de poeders bevatten beide een spiegeltje en een on-the-go kwast zodat je niet alleen thuis je look kunt maken, maar het ook onderweg nog kunt bijwerken als dat nodig is.
De Hoola Glow vind ik prachtig om aan te brengen op de plekken van het gezicht die de ‘zon aanraken’. Denk daarbij aan de jukbeenderen, de neus, de bovenkant van het voorhoofd en de kin. Hierdoor krijg je een super mooie bronzy look.
De Galifornia breng ik graag aan net boven mijn bronzer op het jukbeen en op de brug van de neus. Zo heb je meteen een zomerse look.

Benefit hola glow & Galifornia
Benefit hola glow & Galifornia

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Benefit Cosmetics is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijzen:

  • Hoola Glow €36,10
  • Galifornia €36,10 (full size) €19,07 (mini)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review & affiliates
Disclaimer

May