Na een vrij lange tijd ben ik weer bij mijn favoriete schoonheidssalon Swanbeauty geweest. Dit keer voor een fruitzuur peeling en een glow up behandeling. Ik heb er zelfs een video bij gemaakt om te laten zien wat dit precies inhoudt. Kijk je mee?

SWANBEAUTY

Swan Beauty is een schoonheidssalon gevestigd in Alkmaar. De salon wordt gerund door Lorraine, een hele lieve en kundige dame die weet wat zij doet.
In de salon kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, maar ook voor cosmetische behandelingen die worden uitgevoerd door de arts.
Swan Beauty werkt onder andere met het merk Décaar en daarvan is ook de fruitzuur peeling waarover ik het in dit artikel ga hebben.

Swan beauty fruitzuur peeling

FRUITZUUR PEELING

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

De peeling was goed te doen! Voor mij totaal niet pijnlijk, hoewel daar de meningen over kunnen verschillen. Nadat de peeling was aangebracht, bleef ik zo 10 minuutjes liggen. Het ging wat branden en werd warm maar ik heb dit niet als vervelend ervaren. Nadat de peeling verwijderd werd, had ik nergens meer last van. Wel was mijn gezicht die dag en de dag erna nog wat rood.
Het resultaat was meteen te zien, pigmentvlekjes waren direct minder, de poriën kleiner en mijn huid was heel zacht en egaal!
Een aantal dagen na de peeling ging mijn huid wat vervellen, net alsof ik verbrand was door de zon zeg maar. Het was maar een klein beetje en de velletjes wreef ik er zo vanaf met mijn vinger.

Een kort filmpje van deze behandeling zie je hieronder. Dit om je een idee te geven wat er allemaal gebeurt.

Swan beauty fruitzuur peeling

GLOW UP BEHANDELING

Een week later, toen alle velletjes verdwenen waren, ben ik voor de Glow Up behandeling gegaan. En dit is echt een heerlijk ontspannen behandeling.
Als eerst wordt de huid goed gereinigd en mild gescrubd en vervolgens werd het Casmara masker aangebracht. Dit masker gaat over het hele gezicht, zelfs over de ogen en de mond. Wait, what? Kijk zelf maar even:

Er zijn verschillende soorten van het Casmara masker beschikbaar. Altijd wel eentje naar jouw wens en huidtype. Bij het kiezen kan je natuurlijk hulp krijgen van de behandelend schoonheidsspecialiste die precies kan vertellen wat het fijnst is voor jouw huid!

BEFORE

Swan beauty fruitzuur peeling

AFTER

Swan beauty fruitzuur peeling

Zoals je kunt zien is het verschil vrij duidelijk. Op de before foto heb ik toch aardig wat onregelmatigheden en een dof-achtige huid. Op de after foto heb ik een prachtige glow gekregen en ziet mijn huid er meteen al egaler uit!
Deze behandeling is dus helemaal geschikt als je bijvoorbeeld een feest of evenement hebt waarvoor je er stralend uit moet zien!

SWANBEAUTY

Swanbeauty is gevestigd te Alkmaar. Maar alle informatie is natuurlijk te vinden op hun website en ook op hun instagram!

Dit artikel bevat diensten die beschikbaar zijn gesteld voor een review
Disclaimer

May