Tegenwoordig kun je ervoor kiezen om een vegan shampoo te nemen. Dit is niet alleen fijner voor je haren maar ook voor je levensstijl. Want The Bodyshop is altijd diervriendelijk en let op het milieu. Waarom je voor een vegan shampoo moet kiezen? Dat lees je in dit artikel.

THE BODYSHOP

The bodyshop Vegan shampoo

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

The bodyshop Vegan shampoo

VEGAN SHAMPOO VAN THE BODYSHOP

De vegan haarproducten van The Bodyshop zijn allemaal speciaal samengesteld om je haar te hydrateren en te laten glanzen. Er is een heel grote collectie van vegan shampoo, conditioner, maskers, haar olie en nog veel meer. Dit kun je hier allemaal vinden.
In dit artikel ga ik het hebben over de 4 nieuwste producten. Namelijk de vegan shampoo en de vegan shine & protection hair mist.

SHEA INTENSE REPAIR SHAMPOO

The bodyshop Vegan shampoo

De eerste vegan shampoo in deze review is de Shea Intense Repair Shampoo en is gemaakt voor droog tot zeer droog haar dat snel breekt.
De shampoo bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten en helpt het haar sterker te maken zodat het minder snel breekt. Bovendien hydrateert het droog haar, zodat het gezonder, frisser en verzorgder aanvoelt.
De geur is lekker! Shea ruikt altijd lekker en toch subtiel, uiteraard zit er geen parfum in de shampoo dat je haar (nog meer) uitdroogt. Perfect dus voor de dames met droog of mega droog haar!

MORINGA SHINE & PROTECT SHAMPOO

The bodyshop Vegan shampoo

Vervolgens mijn favoriet. De Moringa Shine & Protection Shampoo. Ik ben gek van deze geur, heerlijk tropisch en zacht dat de hele dag lekker blijft ruiken. Zeker als je het combineert met de Moringa haar mist (die komt zo aan de beurt).
Deze vegan shampoo is speciaal voor dof haar en bevat moringa olie uit Rwanda. Je doffe haar wordt gezonder en glanzender en het beschermt tegelijkertijd je haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
De geur is lekker bloemig en zoals ik al zei vind ik hem zalig ruiken. Ook valt het me op dat deze shampoos goed schuimen en totaal niet aanvoelen als een ‘natuurlijke’ shampoo. Ik vind het altijd fijn als een shampoo goed schuimt, dat hoort erbij. En dat doet deze shampoo absoluut! Verder merk ik inderdaad dat mijn haar zachter aanvoelt en meer glans krijgt!

GINGER ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

The bodyshop Vegan shampoo

Tot slot de Ginger Anti-Dandruff Shampoo, veel mensen hebben last van roos of een droge hoofdhuid waardoor er schilfertjes in je haar komen. Niet prettig om te hebben. De shampoo bevat essentiële gemberolie, berkenschors- en schietwilgextract dat afrekent met schilfers en helpt om een droge, jeukerige hoofdhuid te verzachten en weer in balans te brengen. Hij ruikt naar gember, niets meer en niets minder. Wel is de geur wat zachter dan de echte geur van gember. Het ruikt lekker fris.

MORINGA SHINE & PROTECTION HAIR MIST

The bodyshop Vegan shampoo

De Moringa Shine & Protection Hair Mist is een product dat je sowieso moet hebben, welke shampoo je ook kiest. Ik ben serieus helemaal fan. Uiteraard is de hair mist ook vegan en maakt je haar weer glanzend, ook onderweg! Je hebt maar een beetje nodig voor het hele haar en hij ruikt zó lekker!
Het is fijner dan een olie, het maakt je haar namelijk niet zwaar of vettig. Het is puur het geven van een mooie glans en voor mij ook heerlijk dat het zo lekker ruikt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The bodyshop Vegan shampoo

Natuurlijk is dit allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:

  • Vegan Shampoo € 8 (250ml), €11 (400ml)
  • Vegan Spray €15 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May