Dat ik groot fan ben van Benefit Cosmetics is geen geheim. En nu heb ik de Benefit Lipbalm ontdekt. Met een mooi tintje waardoor je er toch nog een beetje ‘fresh’ uitziet. Natuurlijk heb ik een favoriet en heb ik ze geswatcht. Kijk snel verder!

BENEFIT COSMETICS

Benefit lipbalm

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes!

Benefit lipbalm
Benefit lipbalm

BENEFIT LIPBALM

Deze Benefit Lipbalm wordt omschreven als een ‘kissable’ lippenbalsem, want je hebt hydratatie en een mooie kleur in één!
De formule bevat wilde mangoboter dat zorgt voor de hydratatie (en een heerlijke geur) en ook bevat het hyaluronzuur om je lippen de hele dag glad en gehydrateerd te houden.
De lippenbalsem belooft tot maximaal 8 uur een mooie kleur te geven en te hydrateren, is buildable (dus 1 laagje voor een subtiel effect, meerdere om de kleur op te bouwen) en is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren.

Benefit lipbalm

First of all ben ik gek van lippenbalsems met een kleurtje die er natuurlijk uitzien, de lippen verzorgen en ook lekker aanvoelen op mijn lippen.
Deze Benefit Lipbalm voldoet aan al die drie punten. En heeft zelfs nog een extra pluspuntje, hij ruikt echt heerlijk. Het heeft een zoetige geur en dat is, na het lezen van de informatie dus, de mangoboter!
De kleuren in dit artikel zijn #333 Berry en #520 Pink Quartz (de meest natuurlijke).

PINK QUARTZ

Benefit lipbalm

BERRY

benefit lipbalm

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Benefit Cosmetics is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijs:

  • California Kissin’ Color Lippenbalsem €23.71

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review & affiliates
Disclaimer

May