Een mooie oogopslag maakt je look af. Ik ben dan ook altijd enthousiast om mascara’s te testen. Deze keer probeer ik de nieuwe Rimmel mascara, genaamd Wonder Extension. In het artikel vind je natuurlijk alle informatie, mijn review en de voor- en na foto’s.

De nieuwste Rimmel Mascara : Wonder Extension

Het nieuwste product van Rimmel is deze mascara. Hij wordt Wonder Extension genoemd omdat deze het effect van wimper extensions geeft. De Rimmel mascara zorgt namelijk voor volle, lange en gedefinieerde wimpers.
Omdat de textuur rekbaar is worden je eigen wimpers nog langer en de borstel zorgt voor het optillen en uitrekken van je wimpers.
Ook niet onbelangrijk is dat de mascara niet klontert, langhoudend is en ook nog eens veegvast.

RIMMEL MASCARA WONDER EXTENSIONS

Het uiterlijk van de mascara vind ik al tof. De metallic turquoise en paarse kleuren vallen direct op en het design is ook mooi. Lekker speels.
Het borsteltje vind ik vooralsnog goed eruit zien, het is een stevig siliconen borsteltje waar inderdaad geen klonters te zien zijn als je hem uit de flacon haalt.
Ook bij het opbrengen geen klonters, ook niet bij een tweede laagje.
Zelf breng ik mijn mascara zigzaggend en horizontaal op zodat ze het meeste effect halen en ik zie dat mijn wimpers direct zwart en voller worden. De lengte vind ik meevallen maar ik zie wel enig verschil.
Wat ik ook prettig vind is dat deze Rimmel mascara de hele dag goed blijft zitten zonder uit te lopen!
Conclusie: Een fijne mascara die doet wat hij zegt qua volheid en volume.

VOOR

RIMMEL MASCARA WONDER EXTENSIONS

NA

RIMMEL MASCARA WONDER EXTENSIONS

Zoals je kunt zien is de mascara ook echt zwart en geeft ‘ie meteen meer volume en een ‘bolder’ look aan het oog. Helaas heb ik korte wimpers (wel veel haren) en staan ze recht vooruit (iets van mijn aziatische genen). Voor mij werkt een verlengende mascara dus niet altijd.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De nieuwste Rimmel mascara is verkrijgbaar bij vrijwel iedere drogist, maar ook online via bijvoorbeeld Kruidvat en Bol.com.

Prijs:

  • Rimmel Wonder Extension Mascara €16.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May