There is a new baby in town! Namelijk de Huda Beauty eyeliner, genaamd: Life Liner Quick ’n Easy. Want dat belooft ‘ie te doen. Makkelijk aan te brengen voor beginners én experts. Kijk je mee?

HUDA BEAUTY

Huda beauty eyeliner

Ik zal ook even kort wat vertellen over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

Huda beauty eyeliner

DE HUDA BEAUTY EYELINER

De nieuwe Huda Beauty Life Liner Quick ’n Easy is een eyeliner die precies doet wat de naam zegt. Een makkelijk aan te brengen vloeibare eyeliner. Het topje is superdun waardoor je heel de lijn heel precies kunt zetten zonder te knoeien of per ongeluk een dikke streep achter te laten die je ogen niet flatteert. Ook is de top flexibel waardoor het heel gemakkelijk is om in één keer een lijn te trekken op het ooglid.
Tot slot belooft de eyeliner hoog gepigmenteerd te zijn en dus een diepe zwarte kleur te hebben die niet uitloopt en de hele dag goed op zijn plek blijft zitten!
Niet onbelangrijk: De liner is waterproof, zweetproof, transerproof en wrijfproof.

Huda beauty eyeliner
Huda beauty eyeliner

Maar belangrijk is natuurlijk mijn mening! Ik heb de proef op de som genomen en de eyeliner nu ongeveer een week gebruikt. En aangezien we in Nederland wonen heb ik in die week de regen, de warmte en mijn vermoeidheid gehad. Nog net geen sneeuw zeg maar!

Huda beauty eyeliner

Ik vind de Huda Beauty Eyeliner echt geweldig. Hij doet wat hij zegt en is inderdaad volledig waterproof en wrijfproof! Die zit echt als een steen en is alleen weg te halen met een oogmake-up remover.
Ook het aanbrengen van de eyeliner vind ik prettig. Believe it or not, ik ben ook geen pro en heb ook mijn bad eyeliner days. Maar deze Life Liner maakt het wél iets makkelijker!
De formule is ook fijn, inderdaad goed gepigmenteerd. De foto hiernaast is na het aanbrengen van één lijn, bravo dus! Ook in mijn traanbuisje heb ik een lijntje gezet om een cateye te creëren. Zelfs deze loopt niet uit!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Huda beauty eyeliner

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Huda Beauty Life Liner Quick ’n Easy €19

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May