Het bestverkochte serum van het merk L’Occitane is vernieuwd! Er is maar liefst 7 jaar gewerkt aan het Immortelle serum en is nu eindelijk verkrijgbaar! Geïnspireerd op de bloem die nooit vertelt of verdort: De Immortelle-bloem.

L'OCCITANE

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Wil je meer reviews zien van L’Occitane? Kijk dan even hier..

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.
Meer reviews over de L’occitane producten kun je hier vinden!

L'OCCITANE IMMORTELLE SERUM
L'OCCITANE IMMORTELLE SERUM

HET NIEUWE IMMORTELLE SERUM

Het nieuwe Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum is vernieuwd met een nieuw complex van botanische extracten van natuurlijke oorsprong. Het kalmeert de huid tegen roodheid en trekkerigheid terwijl het herstel wordt gestimuleerd. Omdat het rechtstreeks uit het plantensap wordt gewonnen is het een prachtig botanisch en natuurlijk product waar 7 jaar aan is gewerkt.
Maar wat is nog meer nieuw? Het serum is ook nog eens 10x meer geconcentreerd in essentiële olien van Immorelle. Ingekapseld in kleine gouden belletjes, helpt het de effecten van dagelijkse agressies te bestrijden voor een zichtbare verbetering van de tekenen van veroudering.

Resultaten zijn al na één nacht zichtbaar.
L’Occitane heeft het volgende onderzocht:

Na slechts 1 nacht***.
93% van degenen die het serum gebruikten, vonden dat hun teint frisser en wakkerder was.
93% vond het comfort van een gekalmeerde huid.

Na 7 nachten***
97% vond dat hun huid er stralender uitzag.
100% vond dat het gevoel van benauwdheid verminderde

Na 28 nachten***
97% van de ondervraagden vond dat hun huid er jonger en getransformeerd uitzag.
100% vond dat het gevoel van benauwdheid verminderde.

L'OCCITANE IMMORTELLE SERUM
L'OCCITANE IMMORTELLE SERUM

Het serum heb ik natuurlijk zelf ook geprobeerd. Wat ik echt heel fijn vind is dat het een serum en een olie in 1 is. Ik gebruik namelijk het liefst een olie in de nacht. Nu heb ik dus twee vliegen in één klap! Een serum én een olie tegelijkertijd.
Het mooie aan deze flacon is eigenlijk alles. Het design, de kleuren combinaties en vooral het product zelf. Kijk maar eens goed, je ziet de kleine balletje in het serum zitten. Rechtstreeks vanuit de natuur is dus zeker niet gelogen.
De balletjes versmelten nadat je het hebt aangebracht met de huid, je voelt hier dus niets van. De huid voelt na het aanbrengen heerlijk zacht en gehydrateerd aan en de volgende ochtend voel ik dat mijn huid nog zacht is en ook gekalmeerd is. Ik ben fan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

L'OCCITANE IMMORTELLE SERUM

De L’Occitane Verbena Cactus Limited Edition lijn is verkrijgbaar via hun webshop. Neem echt even een kijkje op de gehele website want ze hebben ongelooflijk veel fijne producten. En ze ruiken echt allemaal heerlijk!

Prijs:

  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht olie in serum €84 (50ml) €59 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May