Kayali blijft met nieuwe geuren gooien! Ik klaag niet, heerlijk! Want dit merk is uitgegroeid tot mijn favoriet! De nieuwe Kayali Invite Only Amber is een sensuele, decadente en verslavende geur. Kijk je mee?

KAYALI

Kayali Invite only

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Eerder schreef ik over Sweet Diamond. Ook een fantastisch parfum.

Kayali Invite only

KAYALI INVITE ONLY AMBER

De nieuwe geur van het merk is de Invite Only Amber. Een diepe sensuele, decadente en verslavende geur. Het wordt zelfs verleiding in een flesje genoemd.  Het is een krachtige en onweerstaanbare geur genoemd die opent met amber hars en vanille uit Madagascar gemixt met zwarte kers. Ook vind je er honing en tabaksblad in.
Tenslotte een touch van rozen, citrus bladeren voor een prikkelende finish. Het contrast met de houtige tonen van sandalwood, musk en patchouli. Sounds good toch?

Kayali Invite only
Kayali Invite only

Mijn favoriete geur van Kayali is de Utopia geur. Een heerlijke zomerse en zachte geur. Wanneer ik deze mix met de Kayali Invite Only Amber dan komt er toch een BOMB geur naar boven. Niet normaal verslavend. Het zachte gemixt met het houtige en zwoele is de perfecte combinatie.
Maar jullie willen de geur zelf natuurlijk ook van me horen. Ik houd van patchoeli en vanille en die zitten beide in deze parfum. De parfum is juist niet soft maar powerfull en heeft een echt vrouwelijke touch. Het doet me een beetje denken aan Arabische sferen met al die heerlijke kruiden erin.
Het parfum op zichzelf vind ik heel erg lekker voor in de herfst, maar is te combineren met alle andere geuren van Kayali. Ook heb ik hem geprobeerd samen met de vanille en ook dat is heerlijk. Dat maakt de geur wat zachter.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kayali Invite only

Huda Beauty en Kayali zijn in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Kayali Invite Only Amber | 23 €88 (50ml) €112 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May