De nieuwe Rimmel concealer is een echte multitasker! Je kunt hem namelijk gebruiken om te verbergen, te verhelderen en te camoufleren.
In dit artikel laat ik zien hoe ik deze concealers gebruik en natuurlijk wat ik ervan vind!

Rimmel concealer the multitasker

DE NIEUWE RIMMEL CONCEALER

Deze nieuwe Rimmel concealer is een echte multitasker! Het belooft een stralende huid zonder oneffenheden en donkere kringen. En dat is iets waar we allemaal wel naar streven toch?
De concealer is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten en daardoor is er voor iedereen de juiste tint beschikbaar.
De nieuwe formule zorgt ervoor dat de crème-achtige textuur goed te blenden is en perfect camoufleert door sterk te dekken. Verder belooft Rimmel dat hij de hele dag door goed blijft zitten!

DE KLEUREN

Rimmel concealer the multitasker

Hierboven zie je alle kleuren van licht naar donker. Te weten:

010 Porcelain – 020 Fair – 030 Light – 040 Ivory – 050 Sand – 060 Nude – 070 Honey – 080 Tan – 090 Toffee – 100 Mocha – 110 Coconut – 120 Tiramisu

Rimmel concealer the multitasker
Rimmel concealer the multitasker

Zelf gebruik ik drie tinten van deze Rimmel concealer. Namelijk 030 light als highlighter, 050 sand als concealer (camouflage) en de 110 coconut als donkere contour.
Op de foto hierboven zie je de plekken waar ik mijn contour, highlight en camouflage aanbreng. Ieder gezicht is natuurljk anders, waardoor het voor iedereen weer anders uitpakt. De contouring die ik hier heb aangebracht is wel redelijk algemeen en kun je gerust zelf ook uitproberen!

MJN MENING

Rimmel concealer the multitasker

Ik vind een concealer altijd erg belangrijk in mijn make-up routine. Het kan je look namelijk maken maar ook echt breken bij verkeerd gebruik of met een verkeerd product.
Deze nieuwe Rimmel concealer The Multitasker vind ik heerlijk! De textuur is romig en kan inderdaad goed worden geblend met de vingers, een kwastje of een sponsje. Hij laat geen dikke plamuurlaag achter maar wel een mooi zijdezacht en goed dekkend laagje over de probleemgebieden.
Rode plekjes en andere oneffenheden worden goed gedekt. Ook blijft hij goed op zijn plaats zitten. Zelfs tijdens de warme dagen blijft mijn gezicht mooi egaal (hoewel ik soms wat bij moet poederen om het wat matter te krijgen).
Het applicatie sponsje is lekker groot en dik waardoor je de concealer makkelijk aanbrengt op de huid en doordat de spons zo groot is, is het ook perfect om je contouring mee aan te brengen!
I like it a lot en ik ga deze concealer absoluut blijven gebruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Rimmel concealer the multitasker

De concealers zijn verkrijgbaar bij vrijwel iedere drogist, maar ook online via bijvoorbeeld Kruidvat en Bol.com.

Prijs:

  • Rimmel Concealer: The Multitasker €10.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May