Ben jij van het scheren of van het waxen? Het wordt nu nog makkelijker gemaakt om te waxen want de Flamingo Wax strips zijn meteen klaar voor gebruik en bevatten nabehandeling doekjes en zelf een serum voor het gezicht! Ik heb het uitgeprobeerd, kijk je mee?

FLAMINGO

FLAMINGO WAX STRIPS

Wie of wat is Flamingo precies? Het merk is gespecialiseerd in ontharing voor vrouwen. Denk hierbij dus aan scheerproducten, maar ook wax producten.
Zij geloven in producten van hoge kwaliteit en luisteren hiervoor naar vrouwen en nemen hen serieus. Hierdoor kunnen zij de beste producten maken.
Altijd fijn om te weten is dat zij goede doelen steunen. 1% van de omzet gaat namelijk naar ‘Exhale to Inhale’ een stichting die zich inzet tegen huiselijk geweld. En naar ‘PERIOD’ een stichting die zich inzet voor educatie van menstruatie.

FLAMINGO WAX STRIPS

De Flamingo Wax strips zijn verkrijgbaar voor het gezicht en voor het lichaam. Het ideale van deze strips is dat ze niet opgewarmd hoeven te worden. Dat deed ik natuurlijk wel omdat ik niet lees voordat ik iets probeer.. Herkenbaar? Maar nadat ik het heb gelezen probeerde ik het ook zonder de strips op te warmen tussen mijn handen. I-deaal!

GEZICHTSWAXSTRIPS

FLAMINGO WAX STRIPS

De Flamingo wax strips voor het gezicht bevat 20 wasstrips, 12 nabehandeling doekjes en een kalmerend serum.
De wax strips hoeven dus niet opgewarmd te worden, zo fijn! Je kunt ze meteen gebruiken. De strips bevatten een zachte gel en zijn goed voor twee behandelingen.

FLAMINGO WAX STRIPS
FLAMINGO WAX STRIPS

First off all heb ik de wax strips meer dan twee keer kunnen gebruiken. Maar misschien ligt het ook aan hoeveel en wat voor haar je hebt groeien. De wax is inderdaad zacht voor de huid en laat vrijwel geen residu achter, wat ik zelf heel fijn vind.
De nabehandeling doekjes zijn super fijn om direct na het harsen te gebruiken op de huid. De olie in de doekjes verzacht en kalmeert de huid en haalt eventueel alle wax restjes weg van de huid. Het serum vind ik helemaal geweldig! Het zit in een tubetje met een rollerballetje. Het serum is een doorzichtige gel en kalmeert inderdaad direct de huid. Dat is vooral heel erg fijn voor de huid van het gezicht want ik heb geen rode plekken, wat ik normaal gesproken wel heb!

LICHAAMSWAXSTRIPS

FLAMINGO WAX STRIPS

En dan zijn er natuurlijk ook de  Flamingo wax strips voor het lichaam. Deze bevat 24 strips en zijn uiteraard een stuk groter qua oppervlak dan de gezicht wax strips. Uiteraard bevat deze kit ook de nabehandelingsdoekjes.

FLAMINGO WAX STRIPS
FLAMINGO WAX STRIPS

Net als bij de gezichtswaxstrips hoeven deze strips ook niet te worden opgewarmd. Scheelt echt een hoop tijd en dit vind ik het allergrootste voordeel van deze Flamingo wax strips. De strips zijn exact hetzelfde als de strips voor het gezicht maar groter qua oppervlakte omdat dit natuurlijk handiger is voor het lichaam. De strips pakken alle haartjes goed mee en ik kan er ongeveer 5 a 6 keer mee waxen. Het valt me ook op dat de huid minder snel rood wordt, misschien ligt het aan de nabehandelingsdoekjes maar ik ben al fan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

FLAMINGO WAX STRIPS

Flamingo scheermesjes zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos. Online en offline 🙂

Prijzen:

  • Waxset voor het lichaam €11
  • Waxset voor het gezicht €11

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May