Eén van mijn favoriete parfums is het Chloe parfum. En laat daar nu net een nieuwe versie van zijn die ook nog eens vegan is! De naam is niet voor niets Naturelle. Een fijne frisse en bloemige geur. Kijk je mee?

DE NIEUWE CHLOE PARFUM

HET NIEUWE CHLOE PARFUM

Het nieuwe Chloe parfum heet Chloé eau de parfum Naturelle en is een bloemige geur. Het parfum is van 100% natuurlijke oorsprong en dat is vrij bijzonder! Luxe en natuur worden in één geur gecombineerd, net iets dat ik helemaal zie zitten.
Dit parfum is vegan en bestaat uit ethisch geproduceerde ingrediënten en natuurlijk afgeleide alcohol.
Chloé eau de parfum  Naturelle is een milieubewust parfum dat zijn oorsprong heeft in de natuur voor luxe die resoneert met de onafhankelijke levensstijl van de Chloé-vrouw.

DE NIEUWE CHLOE PARFUM
DE NIEUWE CHLOE PARFUM

Topnoten: CEDRAAT, ZWARTE BES
Hartnoten: BIOLOGISCHE ROOS, MAROKKAANSE NEROLI
Basisnoten: MIMOSA-ABSOLUTE, CEDERHOUT

Het Chloé parfum opent met een fluweelachtig boeket van handgeplukt biologische roos en Marokkaanse neroli dat de frisse cedraat en sprankelende zwarte bes in de topnoten verheft. Elk zacht vleugje emblematische en houtachtige biologische roos zal je doen denken aan een rustige, natuurlijke omgeving die de geest kalmeert en opwekt. Sensuele mimosa accuentueert het ronde karakter van de geur en gaat gepaard met krachtige, maar verfijnde cederhout in de basisnoot en laten een indruk achter die uren lang blijft hangen.

Het tijdloze vintage geïnspireerde flacon is gebaseerd op de iconische Fortuny-plooien blouse van Chloé, destijds ontworpen door Karl Lagerfeld. Het is versierd met een 100% gerecycleerd handgeknoopt lint in een nieuwe, natuurlijk groene tint. Het ecologisch ontworpen geplisseerde glazen flacon bevat 25% gerecycleerd materiaal en is verpakt in duurzaam karton gemaakt van 40% gerecycleerd materiaal. Bron: Douglas

DE NIEUWE CHLOE PARFUM

De flacon heeft het uiterlijk van Chloé met haar mooie strikje en staat dan ook prachtig op je make-up tafel.
De geur zelf vind ik lekker! Het is een frisse en bloemige geur die heerlijk is in de zomer maar zelfs ook in de winter. Omdat het een vrij lichte parfum is qua geur kan ik me voorstellen dat veel dames hem lekker gaan vinden. De toegevoegde neroli ruik ik ook goed en ik ben echt een fan van deze geur!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De parfums van Chloé zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas! Als je eerst even wil ruiken dan zou ik de winkel even inlopen. De medewerkers helpen je graag!

Prijzen:

  • Chloé edP Naturelle €51.77 (30ml)
  • Chloé edP Naturelle €71.84 (50ml)
  • Chloé edP Naturelle €100.43 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May