Een micropeeling bij jou thuis, gewoon als je slaapt. Dat kan met de Filorga Sleep & Peel nachtcrème. Een milde peeling die je lekker thuis kunt gebruiken. Kijk je mee?

FILORGA

filorga night peeling

Het prachtige merk Filorga is ontstaan in 1978 en opgericcht door Dr. Michel Tordjman. Als dokter was hij heel erg geïnteresseerd in cel biologie en de huid. Door dit te combineren kwam het merk tot stand, zij waren de eerste die begonnen met het injecteren van hyaluronic acid (fillers tegenwoordig) en zijn daarom een voorloper in de cosmetische industrie.
De ingrediënten die werden ingespoten (zoals vitaminen, aminozuren, mineralen, co-enzymen en anti-oxidanten) vind je nu terug in de skincare producten. Deze hebben dus bewezen anti-aging effecten op de huid.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

filorga night peeling

FILORGA SLEEP & PEEL

Toen ik dit product binnen kreeg was ik heel benieuwd, want niet eerder had ik een als deze geprobeerd. De Filorga Sleep & Peel nachtcrème is namelijk een micropeeling die geïnspireerd is op professionele peelings voor een stralende teint, een verfijnde huidtextuur en gladgestreken fijne rimpeltjes.
De crème gebruik je als kuur een maand lang, voor het gezicht, de hals en het decolleté.
Je moet wel even opletten met zonlicht gedurende de dag omdat de huid hier veel gevoeliger voor is tijdens een peeling kuur. Gebruik dus zeker een SPF met een hoge factor als je naar buiten gaat.

filorga night peeling
filorga night peeling

Oké, I love it. Een micropeeling voor thuis. Ik ben echt heel erg benieuwd. Ik gebruik de crème nu iets meer dan een week en ik merk serieus al verschil. Mijn huid is egaler en de poriën zijn minder groot. Ook op mijn decolleté is de huid mooier geworden, laat staan hoe het eruitziet na een maand.
So it works! De textuur is echt een crème, niet te vol maar redelijk romig. Ik breng het aan na het reinigen van mijn gezicht en doe (nadat het is ingetrokken) nog een lekkere olie eroverheen. Ik voel er zelf niet echt iets van, een lichte prikkeling bij het aanbrengen, maar dit gevoel is verwaarloosbaar. Fijn, want veel peelings doen mij echt pijn.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

filorga night peeling

Filorga is onder andere te koop bij DouglasIci Paris XL en Lookfantastic.

Prijs:

  • Filorga Sleep & Peel €50 (40ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May