Soms heeft een favoriet merk een product dat niet werkt, sorry maar it happens. In dit artikel laat ik je twee producten van Laura Mercier zien. De matterende primer (blurring primer) en de setting spray.

LAURA MERCIER

LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY

Laura Mercier is een dierproefvrij merk! Dat ten eerste gezegd te hebben is het een van mijn favoriete high-end merken.
Zo heb ik al een hele tijd geleden een review geplaatst over de translucent powder van Laura Mercier waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan. Nog steeds de beste basis make-up aankoop die ik heb gedaan.
Laura Mercier heeft een beperkt aantal verkooppunten wat het merk exclusief maakt. Het is namelijk alleen te koop bij Skins Cosmetics en de Bijenkorf. Skins Cosmetics heeft een aantal prachtige fysieke winkels, maar als je lui bent zoals ik dan kun je ook gewoon online shoppen bij de webshop van Skins Cosmetics. Zeker een kijkje waard, want je vind er nog meer prachtige merken.
Wil je meer artikels & reviews lezen over dit merk? Kijk dan even hier.

SETTING SPRAY

LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY

Ik heb een glanzende huid en als ik make-up draag wil ik graag een glowy skin, maar alleen waar dat mooi is. Mijn T-zone mag best mat zijn. Ik heb daarom de Exclusive setting spray van Laura Mercier gehaald.
Het wordt omschreven als een setting spray die je make-up tot wel 16 uur helemaal op zijn plek houdt, licht aanvoelt en tegelijkertijd de huid hydrateert.
Het bevat plantaardige ingrediënten zoals posteleinbloemextract en is geurvrij.

LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY
LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY

Ik kan niet zonder een setting spray, als ik dit niet gebruik dan voelt mijn make-up look niet ‘af’.
Deze setting spray belooft veel goeds en ik ben er ook heel erg tevreden over. Het houdt mijn make-up inderdaad goed op zijn plaats zonder dat het zwaar of trekkerig aanvoelt. Eigenlijk voel je er helemaal niets van.
De spray zelf moet wel wat verder weg worden gehouden want de mist is niet heel erg nevel-achtig, als het te dichtbij wordt gesprayed dan komen er wel wat druppeltjes op het gezicht. Ook blijft mijn huid redelijk mat gedurende de dag!

BLURRING PRIMER

LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY

Door naar de Laura Mercier Canvas Blurring Primer. Ik heb de Illuminating primer al geprobeerd en daar was ik erg blij mee.
Deze matterende primer wordt omschreven als de ideale primer voor als je een gladde en egale huid wilt creëren.
De primer is siliconen-vrij en matteert direct de huid waardoor het een soft focus effect krijgt. Het bevat micro-algen (love it) en absorbeert overtollige olie gedurende de dag.

LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY
LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY

Ik was dus mega excited om deze te proberen want ik hoorde zoveel goede verhalen, helaas werkt hij voor mij totaal niet. Ik heb het een aantal keer geprobeerd met verschillende foundations (ook op verschillende basis), maar het wordt gewoon echt niet mooi.
Juist op de plekjes waar mijn huid vettig is en daardoor glimt pakt mijn foundation niet goed. Het wordt vlekkerig en korrelig. Echt super jammer, want ik had hier hoge verwachtingen van. Maar mijn huid is dus niet geschikt voor dit product.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

LAURA MERCIER MATTERENDE PRIMER EN SETTING SPRAY

Laura Mercier is in Nederland verkrijgbaar bij Skins.nl. Een webshop met een fysieke winkel in oa. Amsterdam, Haarlem, Laren, Den Haag en Rotterdam met heel veel prachtige merken. Ook bij Douglas, Lookfantastic en Cultbeauty is dit mooie merk te koop.

Prijzen:

  • Laura Mercier | Exclusive Setting Spray €37.45 (100ml)
  • Laura Mercier | Pure Canvas Blurring Primer €43.79 (50ml)

 

Disclaimer

May