Een gellak at home kan heel gemakkelijk zijn met Neonail. Bespaar kosten door het lekker zelf te doen op een goede en gezonde manier voor de nagels.
Neonail heeft namelijk een groot assortiment aan kleurtjes, maar ook Biab gellak! Ik heb de starterset uitgeprobeerd en in dit artikel kun je mijn ervaring lezen.

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

NEONAIL

Neonail belooft alles in huis te hebben waar je handen blij van worden. Zo vind je op de webshop gellak die tot wel 21 dagen meegaat, verzorgingsproducten, elektrische tools en complete Starter Sets.
De gellak van Neonail kan gewoon thuis worden aangebracht, verwijderd en gepersonaliseerd worden. Want het is niet zo moeilijk om je eigen gellak aan te brengen met de tools van Neonail.
Ik heb een mooie starterset mogen ontvangen bij het event van Douglas en ik was mega enthousiast. Meteen de dag erna heb ik het uitgeprobeerd en de gellak is niet alleen mooi, maar blijft inderdaad écht lang zitten. En met mijn moeilijke en broze nagels is dat een wonder!

ADORABLE STARTER SET

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

De starterset Adorable zat in mijn goodiebag en bevat 5 verschillende gellaks, een basecoat en een topcoat.
Daarnaast zit er natuurlijk een LED-lamp in, een nail-cleaner en -remover, nagelriemolie, een polijstblok, vijl en manicure stokjes en de stofvrije wattendoekjes.
Kortom, alles wat je nodig hebt om je eigen gellak manicure thuis uit te voeren!

HOW DOES IT WORK?

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING
NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

Ik ben geen rookie meer met gellak en weet wel hoe ik te werk moet gaan, maar als je het nog nooit eerder hebt gedaan is het ook helemaal niet lastig.
In de starterset vind je namelijk ook een gebruiksaanwijzing hoe je de gellak aanbrengt én weer verwijdert.

Het aanbrengen van de gellak gaat mega snel met de LED-lamp. Het eerste basecoat laagje, vervolgens het laklaagje (met 1 laagje heb je vaak voldoende, maar bij de lichtere kleuren zijn 2 lagen net iets mooier) en afsluitend met de topcoat.

Zelf ben ik klaar met het hele proces in ongeveer een kwartiertje, en dat is snel! Natuurlijk duurt het iets langer als je de oude gellak laag eerst moet verwijderen. Ik ben gewend dat dat een hele klus is, maar met de gellak remover is dat ook zo gedaan!

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

HET VERWIJDEREN VAN DE GELLAK

Normaal gesproken is dit een hels werkje. Dit is het eerste gellak merk die een remover heeft die snel en goed werkt.
Als eerst vijl je lichtjes de glanslaag van de nagel (de topcoat welgezegd) en vervolgens doe je de remover op het watendoekje en leg je deze op de nagel.
Je doet er een aluminiumfolie omheen zodat het goed blijft zitten en er geen lucht bijkomt. Na 5 a 10 minuten kun je het er weer afhalen en is de gellak zo van de nagel af te ‘peelen’. De stukjes die nog wat vastzitten zijn gemakkelijk te verwijderen met het houten manicure stokje.

MIJN ERVARING

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

Het verwijderen van de gellak is voor mij dus al een pluspunt. Want dit gaat gemakkelijk én zonder de nagel te beschadigen.
De gellak zelf is ook de eerste gellak die bij mij echt goed blijft zitten. Ik heb vaker gellak thuis geprobeerd, en toch brokkelt deze na een paar dagen altijd af.
De gellak van Neonail doet dat niet, ik moet het echt verwijderen na een week of 3 omdat de uitgroei wat minder mooi wordt.

WINTERCOLLECTIE

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

De nieuwe wintercollectie heeft prachtige diepe donkere kleuren. Ik koos er ook een met een glitter voor tijdens de feestdagen. I love it! De collectie heet dan ook Midnight Match en zijn in 1 laagje al volledig dekkend!
Natuurlijk zijn er ook heel veel nude, neon en andere kleuren verkrijgbaar. Echt wat je maar wil! En waar ik dan weer heel nieuwsgierig naar was, is de BIAB gellak.

BIAB GELLAK

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING
NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

BIAB staat voor Builder in a Bottle en zorgt ervoor dat beschadigde nagels verzorgd worden, sterker worden en weer mooi egaal zijn.
Bij Neonail vind je deze gellak onder de naam Cover Base Protein in heel veel mooie kleurtjes. Ik koos de Cover Peach, de perfecte nude kleur.
Als je 1 laagje aanbrengt dan wordt het een mooi natuurlijk effect en zie je de eigen nagel erdoorheen. Bij 2 laagjes krijg je een wat dekkender effect. Het is net wat je zelf mooier vindt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NEONAIL GELLAK AT HOME ERVARING

Ik ben serieus om. Ik denk dat ik voortaan alleen nog maar de Neonail gellak zal gebruiken. Nu na 4 weken zijn mijn eigen nagels (eindelijk) langer en kan ik ze goed laten groeien zonder dat ze scheuren of beschadigen.
Ik ga waarschijnlijk de hele nude lijn inslaan, want I love all the nudes they have!

Alles is verkrijgbaar via de webshop van Neonail zelf, maar ook via Douglas.

Prijs:

  • Adorable Startet Set €89.90

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May