Hageltje nieuw, vanaf vandaag verkrijgbaar! Hét Benefit Fluffy Brows product dat je moet hebben. De Fluff Up Brow Wax zorgt voor de most fluffy brows you ever seen. Kijk je mee?

BENEFIT COSMETICS

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes!

Benefit fluffy brows fluff up brow wax

BENEFIT FLUFFY BROWS

Veel informatie over dit product kan ik nog niet geven, het is namelijk vandaag pas in de winkel verkrijgbaar en de persinformatie heb ik niet beschikbaar. Geeft natuurlijk niets, want je komt hier vooral om mijn ervaring te lezen. En die ga ik je natuurlijk geven!
Het product zorgt in ieder geval voor lekkere fluffy brows (of brows die je op zijn plaats wil laten houden) zonder dat het hard wordt. Het is namelijk anders dan de ‘gel’. Het is een wax die de haartjes goed op hun plek houdt en je kunt het gedurende de dag ook nog doorkammen voor een eventuele touch-up.

Benefit fluffy brows fluff up brow wax

Natuurlijk heb ik het product wel al gebruikt en kan ik ook vertellen wat ik ervan vindt.
De verpakking is puur Benefit cosmetics, zoals we gewend zijn van het merk. Er zit een borsteltje aan dat echt heel prettig door de wenkbrauw borstelt en ze ook mooi op hun plek zet.
De wax is in de verpakking wit, maar op de wenkbrauwen zie je daar niets meer van. Zodra het op de wenkbrauw is aangebracht is het een transparante wax die zacht aanvoelt, niet hard wordt en daarom ook lekker aanvoelt op de wenkbrauwen.
Zelf hou ik wel van een fluffy brow (zie hieronder) en een tip van mij is om eerst de wenkbrauwhaartjes naar beneden te borstelen, om vervolgens de haartjes weer naar boven te borstelen. Hiermee creeer je meer volume en lijken je brows nóg fluffier!

Benefit fluffy brows fluff up brow wax
Benefit fluffy brows fluff up brow wax

VERKRIJGBAARHEID

Benefit fluffy brows fluff up brow wax

Natuurlijk is dit product zoals altijd verkrijgbaar bij Douglas.nl. Mocht je toch nog wat advies willen? Stap dan even binnen. Veel Douglas filialen hebben zelfs een Benefit Browbar waar ze je precies kunnen laten zien wat jouw perfecte product is en hoe je dit aanbrengt.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May