Producten die natuurlijk zijn, biologisch én nog eens heerlijk ruiken. Deze hebben mijn hart veroverd. De lichaamsolie van True Botanicals valt onder die categorie.
Skincare combineren met me-time en ontspanning is een dagelijkse must voor mij. In dit artikel lees je alles over deze olie.

True botanical radiance body oil review

TRUE BOTANICALS

True Botanicals wordt omschreven als een luxe en bewust gecreëerd merk. De producten vallen allemaal onder clean beauty en duurzaam, zodat je weet wat je gebruikt.
Alle ingrediënten zijn namelijk 100% natuurlijk én vegan en bevatten allerlei soorten verzorgende vitaminen, nodige zuren en antioxidante werkingen.
De founder van het merk is Hilary Peterson, zij werd gediagnosticeerd met schildklierkanker waardoor zij rigoureus bewuster en gezonder is gaan leven. Door dit door te trekken naar de beauty routine ontstond het merk True Botanicals!

PURE RADIANCE BODY OIL

True botanical radiance body oil review

Geheel toevallig kreeg ik deze olie opgestuurd om te proberen. Ik kende het merk nog niet, maar ik wordt altijd enthousiast van ‘natuurlijke en bewuste’ merken.
De Pure Radiance Body Oil is een olie dat zorgt voor een intense verzorging en hydratatie van de huid. Het laat de huid zijdezacht achter zonder vettig aan te voelen.
Het bevat een mix van verschillende oliën zoals sandelhout- en hennepzaadolie, verder zit het boordevol ceramides en vetzuren.

True botanical radiance body oil review
True botanical radiance body oil review

Nu wil je natuurlijk weten hoe ik de olie heb ervaren. Ik was in eerste instantie heel positief verrast door de geur.
Vaak zijn natuurlijke producten wat geurloos omdat ze, uiteraard, geen parfums bevatten. De geur van deze olie is echt zalig! De geur komt uit de natuurlijke oliën die zijn toegevoegd, het bevat dus géén parfum. De geur is citrus-achtig en heel fris waardoor het heerlijk is om ’s morgens aan te brengen en meteen een oppepper krijgt.
De olie is vol en vrij dik waardoor het soms wat lastig is om aan te brengen, maar juist hierdoor merk ik dat het mijn huid mega zacht maakt.
Het voelt inderdaad totaal niet plakkerig aan en ik trek hierna direct mijn kleding aan zonder problemen. De geur blijft vrij lang ruiken en mijn huid blijft de hele dag gehydrateerd en zacht aanvoelen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

True botanical radiance body oil review

True Botanicals is onder andere verkrijgbaar bij Zalando en natuurlijk via de webshop van het merk zelf. Let op, de webshop is Amerikaans, je kunt hier alle informatie vinden maar bestellen zou ik via Zalando doen om extra (douane-) kosten te voorkomen.

Prijs:

  • Pure Radiance Body Oil – €54.95

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May