Momenteel word ik hier heel vrolijk van en tijdens de warmere seizoenen past deze geur ook helemaal bij je. Het parfum van Fugazzi, Santa Monica is dé zomergeur van 2022 en wat mijn betreft ook van 2023. Denk aan het strand, de ondergaande zon in de zee en de heerlijke bries door je haren. Kijk je mee naar mijn review van deze geur?

FUGAZZI SANTA MONICA PARFUM

FUGAZZI

Dus, eerst wat informatie over Fugazzi. Ik ben al een tijdje fan van dit parfumhuis en ik kom er nu pas achter dat de founder gewoon uit Nederland komt!
Het is namelijk opgericht door Bram, hij werd geïnspireerd door het gebruik van oude oliën en sappen in Egypte en was mindblown door het feit dat Cleopatra Caesar had verslagen door alleen maar goed te ruiken.
Zijn visie is toen uitgekomen in een parfum dat uiteindelijk is uitgebloeid tot een hele collectie met geuren.

FUGAZZI SANTA MONICA PARFUM

SANTA MONICA

De geur Santa Monica is tot stand gebracht in samenwerking met onze eigen Monica Geuze. De geur staat voor een relaxed en cosmopolitan lifestyle bij de kust.
‘De zon die altijd schijnt, waar mensen surfen, rolschaatsen en sporten’.

De noten in dit parfum zijn:

Topnoten: Mandarijn, bergamot en oranjebloesem
Hartnoten: Neroli, witte thee en witte amber
Basisnoten: Patchoeli, tonka boon en musk.

Het hele idee van deze geur is het gevoel van de een prachtige dag bij het strand: De ondergaande zon in de zee en zand dat door je vingers glijdt.

FUGAZZI SANTA MONICA PARFUM
FUGAZZI SANTA MONICA PARFUM

Het leukste van allemaal is het omschrijven van een parfum. Soms is dat best lastig maar bij Santa Monica is dat niet het geval.
Want in 1 woord kun je de geur beschrijven als een zomerdag aan het strand. Ze hebben de spijker op de kop geslagen met deze geur.
Want de citrus-achtige geur geeft die heerlijke zomerse frisheid weer, terwijl tonkaboon en musk juist de zwoelte toevoegen aan de geur waardoor het toch ook weer heel vrouwelijk en mysterieus aandoet.
De toegevoede neroli is áltijd een geur die mij doet denken aan het strand en dan vooral de stranden aan de Middellandse Zee.
Dit parfum geeft een perfecte, warme en fijne zomerdag weer.
De sillage is ook mega goed, de geur blijft lang hangen en ik krijg regelmatig complimentjes wanneer ik deze draag!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

FUGAZZI SANTA MONICA PARFUM

Dit parfum is verkrijgbaar bij Fugazzi, maar ook via de webshop van Sophia Mae (het beauty merk van Monica Geuze).

Prijs:

  • Santa Monica EdP €80 (50ml)

 

 

 

Disclaimer

May