De winter is nog niet voorbij, dus ik laat jullie op de valreep nog even deze prachtige poeder zien. De Givenchy Libre Prisme poeder is oogstrelend en streelt ook de huid wanneer je het aanbrengt en een mooie glow creeert.
Kijk je mee?

GIVENCHY

Givenchy prisme libre poeder ervaring

Givenchy is een prachtig merk waar ik echt van hou! Het is een frans modehuis en parfum merk dat opgericht is in 1952 door Hubert de Givenchy. Het merk staat bekend om haar elegantie en Audrey Hepburn was een groot fan. Zij heeft er ook enigszins voor gezorgd dat Givenchy bij het grote publiek bekend werd.
Ik ben groot fan van de parfums en de make-up!
Meer artikels van mij over Givenchy vind je hier.

Givenchy prisme libre poeder ervaring

GIVENCHY PRISME LIBRE POEDER

Het Prisme Libre poeder van Givenchy is een prachtige losse poeder die in verschillende tinten verkrijgbaar is.
Het zijn vier verschillende tinten poeders die samen zorgen voor een vervagend, matterend en verlichtend effect op de huid.
De poeder is ultrafijn waardoor het een natuurlijke look geeft én werkt lichtreflecterend, hierdoor wordt de huid in iedere omgeving mooi en stralend.
Tot slot zitten er ‘soft-focus-beads’ die vervagen en onregelmatigheden egaliseren . Denk dus aan een soort ‘filter’ voor de huid, maar dan in real life.

Deze poeder is sinds 2006 al iconisch en is in verschillende tinten te koop, deze winter is er een limited edition verschenen. Namelijk de Lumière Polaire die geschikt is voor de lichte tot medium gekleurde huid. De poeder heeft een mooie lichtgevende finish vanwege de toegevoegde micro-parels.

Givenchy prisme libre poeder ervaring
Givenchy prisme libre poeder ervaring
Givenchy prisme libre poeder ervaring

Ik gaf al aan dat ik een enorme fan ben van Givenchy. Ten eerste word ik al heel erg blij van de prachtige en luxueuze verpakking van deze poeder. Het is al een pareltje om te zien en ik vond het zelfs zonde om de poeders te vermengen!
De poeder is inderdaad heel erg fijn waardoor het geen ‘poeder’laag effect geeft wanneer je het aanbrengt. Het is ook niet te zien dat er poeder op de huid ligt.
Deze variant heeft dus een verlichtende finish en is dan ook niet mat. Zelf zou ik hem niet gebruiken om onder de ogen aan te brengen, maar vooral op de plekjes waar je een mooie highlighter zet.
Denk aan de jukbeenderen en de neus, het wenkbrauw bot. Maar het is ook geen ‘glans’ die op het gezicht aan wordt gebracht, dus je kunt het in principe wel over het hele gezicht aanbrengen voor een hele mooie glow.
Ik vind deze poeder echt fantastisch en raad hem zeker aan als je van een natuurlijke, glowy look houdt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Givenchy prisme libre poeder ervaring

De make-up van Givenchy is natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas. Zo ook de Prisme Libre poeders. Helaas is deze limited edition niet bij Douglas te koop. Maar als je zoekt op Prisme Libre Lumière Polaire op google dan vind je de verkoopadresjes wel 😉

Prijs:

  • Givenchhy – Prisme Libre €57.50 (12g)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

 

May