De Pillow Talk collectie van Charlotte Tilbury is bij mij bekend geworden toen Kim Kardashian, jaren geleden, de lipstick en lip cheat van deze collectie droeg.
Vanaf dat moment was ik verliefd en wil ik werkelijk ieder product uit de collectie hebben. Want, het maakt niet uit welke huidtint jij hebt, dit is de perfecte nude kleur voor iedereen!

CHARLOTTE TILBURY

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort.
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

Charlotte tilbury pillow talk collectie

PILLOW TALK

De Pillow Talk collectie van Charlotte Tilbury is al jaren mijn all time favorite make-up collectie. Het is daarnaast ook een award-winning collectie en bevat de mooiste nude producten die op IEDERE huidtint mooi zijn.
De collectie is mega uitgebreid en in dit artikel laat ik je weer enkele items zijn die prachtig mooi zijn!

BEAUTIFYING FACE PALETTE

Charlotte tilbury pillow talk collectie

Dit Pillow Talk Beautifying Face Palette is helemaal nieuw en het is simpelweg prachtig. Het bevat vier poeders, waarvan 2 blushes en 2 highlighters (‘glows’). En net als de rest van de producten is het een universele tint, waardoor iedere huidskleur deze kan dragen.
Het bevat een Soft blush: een koele, roze en matte blush, de Super Glow: Een warme glowy highlighter voor het gezicht én de ogen. Onderin vind je de Super Blush: Een roze/perzik-achtige tint met een matte finish en daarnaast de Multi-Glow: Een rosegouden highlighter die ook gebruikt kan worden op de ogen!

Het palette is in twee tinten verkrijgbaar: Fair/medium en Tan/Deep.

Charlotte tilbury pillow talk collectie
Charlotte tilbury pillow talk collectie

Sorry, maar hoe idioot mooi is dit palette? Toen ik het openmaakte kwamen er een aantal oeeeh’s en aaah’s uit mijn mond, want wat een beauty is dit.
De poeders zijn ook mooi gepigmenteerd waardoor het perfect op mijn huid wordt aangebracht en het goed samensmelt met mijn huid.
Niet alleen de blushes zijn prachtig, maar die highlighters zijn echt to die for!
Onderin dit artikel zie je de foto’s waar ik dit draag.

PILLOW TALK LIPSTICK

Charlotte tilbury pillow talk collectie

Mijn favoriete lipstick, die ik denk ik wel 5 van de 7 dagen in de week draag. Namelijk de Matte Revolution Lipstick in de kleur Pillow Talk. Als je dit merk kent, dan ken je deze lipstick sowieso!
Het is een hydraterende, maar matte formule en is verrijkt met anti-oxidanten en orchidee-extracten die de lippen verzachten.
De mooie gouden verpakking vind ik trouwens super chic, de lipstick staat dan ook prachtig op mijn make-up tafel.

Charlotte tilbury pillow talk collectie
Charlotte tilbury pillow talk collectie

De Pillow Talk Lip Cheat is mijn volgende favoriet. Ook deze heb ik zelf al jaren in gebruik. Het potlood heeft een waterproof, fluweelachtige formule waarmee je de lippen kunt vormen. Ook hier geldt dat de tint perfect is voor alle huidtinten en het blijft tot wel 6 uur zitten zonder uit te lopen. Dit potlood gebruik ik zelf bijna altijd over mijn hele lippen. Het heeft namelijk de perfecte kleur en blijft vrijwel de hele dag goed zitten, ik moet het alleen bijwerken na eten of drinken. Meestal zijn lip potloden niet prettig om op de hele lip aan te brengen, maar deze is heel zacht en smelt als het ware op de huid. Een prachtige sexy en nude look!

 

Charlotte tilbury pillow talk collectie
Charlotte tilbury pillow talk collectie

AIRBRUSH BRIGHTENING FINISH POWDER

Charlotte tilbury pillow talk collectie

Deze poeder hoort niet bij de Pillow Talk collectie, maar is het zeker waard om te laten zien. De Airbrush powder collectie is ook een product die altijd meegaat in mijn handtas. Nu is er een nieuwe variant, namelijk de Airbrush Flawless Finish Brightening Powder. Het zorgt voor het verhelderen van de huid en geeft een ‘blurring’ effect. Het is dus echt een transparante poeder die de huid net ietsje mooier maakt.

Charlotte tilbury pillow talk collectie
Charlotte tilbury pillow talk collectie

Van de gewone Airbrush Powder heb ik al eerder een review geschreven, als je daar nieuwsgierig naar bent klik je even hier.
Het verschil met deze poeder, is dus dat deze niet dekkend is en geen (bijvoorbeeld) roodheid vermindert. Het is meer een ’touch-up’ poeder of een poeder als je liever geen foundation of dekkende poeder wil gebruiken.
Deze poeder heeft namelijk geen kleur en zorgt echt alleen voor het verhelderen van de huid en geeft de huid een mooi egaal ‘geblurred’ effect. I love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Charlotte tilbury pillow talk collectie

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Happy shopping babes!

Prijs:

  • Pillow Talk Face Palette €75
  • Pillow Talk Lipstick €32
  • Pillow Talk Lip Cheat €23
  • Airbrush Brightening Powder €44

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May