De Comfort Zone Tranquility lijn is een heerlijke geur en ik heb de Tranquility blend ontdekt in de adventskalender van dit merk. Ik was meteen verliefd en heb hem dan ook in full size gekocht. Het kostte wel wat, maar is het helemaal waard!

COMFORT ZONE

Comfort zone tranquility blend

Comfort Zone [This is Home] staat voor waar we thuishoren, waar we ons op ons gemak voelen en ons omringen met de mensen en dingen waar we van houden. Het merk vindt het belangrijk om te zorgen voor de huid en de planeet en werkt ook duurzaam, want lief zijn voor jezelf betekent ook lief zijn voor de plek waar we wonen, de aarde.
De producten worden allemaal geproduceerd in Parma Italië en staan voor hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte, duurzame huidverzorging, die het beste van wetenschap en natuur combineert voor een verrijkende en unieke ervaring. (Bron: Comfortzone)

Meer artikels over dit merk vind je hier.

Comfort zone tranquility blend

TRANQUILITY BLEND

De Tranquility BlendTranquility Blend zat in een travel size in mijn adventskalender van Comfort Zone en ik vond dat te weinig. Ik moest een full size hebben, want hij is HEERLIJK.
Maar wat is het precies? Het is een exclusief mengsel van essentiële oliën met de unieke geur van de tranquility lijn. Die kende ik al door de heerlijke douche crème, maar de blend was dus helemaal nieuw voor me.
Het bevat onder andere oliën van Cederhout en Zoete Sinaasappel en is bewust gecreëerd om een gevoel van diepgaande ontspanning en harmonie te geven.

Comfort zone tranquility blend
Comfort zone tranquility blend

Eigenlijk kun je simpelweg zeggen dat het een parfum is, maar dan wel een heel bijzondere. De geur is namelijk echt zalig en hij blijft ook nog eens goed en lang ruiken.
Op de website wordt omschreven dat je het op de polsen kunt doen voor rust of voor het slapengaan. Maar ik doe het op deze manieren:

  • Ik meng de olie met bodylotion en breng het aan op mijn huid
  • Ik breng het aan op mijn polsen, decolleté en achter mijn oren als een parfum
  • Ik gebruik het voor het slapengaan
  • Maar ook iedere ochtend

Ik vind deze blend zo fantastisch! Ik gebruik natuurlijk ook nog gewone parfum, maar dit is een supermooi ‘gezond’ alternatief en doet totaal niet onder voor een eau de parfum!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Comfort zone tranquility blend

De producten zijn verkrijgbaar via de officiele webshop van Comfort Zone. Je vind hier nog veel meer producten die uiteraard natuurlijk, vegan en lief zijn voor je huid.

Prijs:

  • Tranquility Blend €83.25 (50ml

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May