Buxom Cosmetics is een prachtig merk waar ik nog niet eerder over heb geschreven hier. Jammer eigenlijk! Ik schrijf namelijk niet overal iets over, maar heb het wel op mijn instagram gebruikt in een video. Maar nu, toch een mooi artikel over dit merk. Lippen all the way!

Buxom lipstick en lipgloss

BUXOM COSMETICS

Buxom Cosmetics staat voor Big, Bold & Sexy. Er is weinig informatie te vinden over het merk zelf op de website, jammer want dat vind ik altijd leuk om te lezen. Maar heel belangrijk: Ze zijn volledig cruelty-free! En dat is all we need to know.
Verder staan ze voor zelfverzekerdheid en je sterk voelen, de make-up producten van dit merk kunnen je daarbij helpen. Wees 100% jezelf en dat 100% van de tijd.

DOLLY ON STAGE SETJE

Ik ken Buxom Cosmetics nu ongeveer een jaartje en de producten zijn me nooit tegengevallen. Als je mij consequent volgt op Instagram dan ben je er vast wel iets over tegengekomen in een video.
Rond de feestdagen kreeg ik dit mooie pakketje toegestuurd, maar wegens een nare periode ben ik er nog niet aan toegekomen om deze te reviewen. Tot nu! Want het is doodzonde om ze niet te laten zien, aangezien ik ze echt prachtig vind.

Dit setje is de Dolly on Stage en bevat drie producten:

  • Mini Full-On™ Lip Polish in Dolly 2ml
  • Mini Power Line™ Lip Liner in Dangerous Dolly
  • Mini Power-full Plump Lip Balm in Dolly Fever
Buxom lipstick en lipgloss
Buxom lipstick en lipgloss
Buxom lipstick en lipgloss
Buxom lipstick en lipgloss

Oké, dit is dus de perfecte roze kleur als je houdt van nude/roze en warme lipstick.
De lippenbalsem lijkt erg donker in de verpakking, maar het geeft juist een prachtige lichtroze, licht dekkende finish met een mooie glans en shimmer.
Het potloodje is juist weer heel sterk gepigmenteerd en kan je gebruiken om de lippen te contouren of om de hele lip mee in te vullen (ook erg mooi).
De plumping lip polish ga ik hierna uitgebreid bespreken, maar deze kleur valt dus ook onder de Dolly collectie en heeft een mooie glanzende en shimmer afwerking. Het plakt niet en laat de lippen plumpier doen lijken!

LIPGLOSS / PLUMPING LIP POLISH

Buxom lipstick en lipgloss

Dit is de The Main Event Plumping Lip set en bevat 5 verschillende tinten die ook allemaal los verkrijgbaar zijn en de transparante variant. Het bevat:

  • Plump Shot™ Collagen-Infused Lip Serum in Filler
  • Mini Full-On™ Lip Polish x5

De tinten zijn van links naar rechts (hieronder in de afbeelding); Sarina, Kimberly, Samantha, Ryan en Sophia. En ik vind ze eigenlijk allemaal heel erg mooi.

Buxom lipstick en lipgloss
Buxom lipstick en lipgloss

De verschillende tinten hebben allemaal dezelfde finish. Namelijk een super glanzende lip met lichte glitters zodat de lippen nóg voller lijken en dat plumpy effect wordt gegenereerd.
Maar het bevat ook nog eens Vitamine A, E en een uniek peptidecomplex waardoor de lippen mega gehydrateerd worden.
Ik vind ze zelf prachtig om op zich te gebruiken, maar je kun ze ook gebruiken over je favoriete lipstick heen.
De Plump Shot is transparant, maar is ook in allerlei andere tinten verkrijgbaar. Het bijzondere aan deze gloss is dat het collageen bevat.
Het maakt de lippen zichtbaar voller en vermindert ook fijne lijntjes. I really like this.
Deze zit sowieso in mijn tas om overal mee naartoe te nemen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Buxom lipstick en lipgloss

De heerlijke make-up / verzorgingsproducten van Buxom Cosmetics zijn verkrijgbaar bij Douglas.nl.
Ik schrijf hieronder de prijzen van de setjes, maar alles is ook apart en los verkrijgbaar. Ps. Alles is ook heel betaalbaar!

Prijzen:

  • Dolly on Stage set €21
  • The Main Event Plumping Lip Set €49

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May