Dit mag ik jullie niet onthouden, want Trinny London viert vandaag 24 uur lang een verjaardagsuitverkoop! En dat is speciaal! Want Trinny heeft bijna nooit korting. Om haar verjaardag te vieren krijg je dus 20% korting op alle make-up producten!

TRINNY LONDON

GLOWY LOOK TRINNY LONDON

Het merk Trinny London bestaat uit make-up en skincare hybrids. Dat laatste vind ik persoonlijk heel erg interessant. Dit zijn namelijk make-up producten maar dan met huidverzorgende eigenschappen.
Het merk is opgericht door Trinny Woodall in 2017 met als doel om ieder individu vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. De producten zij verkrijgbaar bij de officiële website. Sinds kort verkoopt ze ook skincare! Zo zag je enige tijd geleden de Trinny London Cleansers, de exfoliators en de Vitamine C serums al voorbij komen. Trinny is aan het gooien met nieuwe skincare lanceringen, vandaag is het de beurt aan het moisturisers.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

GLOWY LOOK TRINNY LONDON

Het product dat bij mij echt op nummer 1 staat is de BFF De-Stress. Dit is een tinted serum dat ook nog eens mooi dekkend is. Het geeft een prachtige glow zonder glanzend te zijn en is mijn go to make-up product op de dagen dat ik niet full-face make-up wil gaan.

Ook de blushes zijn prachtig en kun je makkelijk met je vingers aanbrengen. Daarom is dit ook zo een fijn product. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben. Het is sowieso mooi! Ook kun je de blush gebruiken voor de lippen!

Tot slot ook nog de prachtige bronzers die heel natuurlijk zijn en een mooie natuurlijke contour vormen op het gezicht. Zoals ik al zei, geen ervaring nodig. De producten zijn mooi, smelten samen met de huid en zien er heel natuurlijk uit!

KORTING

GLOWY LOOK TRINNY LONDON

Alleen vandaag en morgen krijg je 20% korting op alle make-up via de Trinny London webshop.

Vier jij mee?

May