Flower by Kenzo is een ongekend populaire geur dat al jaren bestaat en zich steeds weer vernieuwt. Waarschijnlijk ken je de geur al, zo niet dan is dit zeker een artikel dat je even moet lezen. Als je van bloemige geuren houdt, en dan vooral rozen, dan is dit helemaal jouw ding.

Flower by Kenzo parfum

FLOWER BY KENZO

Deze geur kennen we allemaal wel toch? Het kan niet anders, want de iconische Flower by Kenzo parfum is al jaren bekend én heel populair.
De geur wordt omschreven als de magie van een bloem in de stad. Een kwetsbare maar sterke bloem, delicaat en sensueel, net als de vrouw die het draagt. De rode bloemblaadjes van de klaproos verspreiden hun poëtische macht over de glazen flacon van Flower by Kenzo en inspireren een elegant, vrouwelijk en onverwachte geur. Gedreven door een boeket van rozen en viooltjes, gepoederd met vanille en witte musk, een unieke eau de parfum dat is uitgegroeid tot een grote klassieker.

Noten:

Topnoten: Bulgaarse roos, hagedoorn, zwarte bes en mandarijn
Hartnoten: Parma viooltje, roos, opoponax (gompastinaak) en jasmijn
Basisnoten: Vanille, witte musk en wierook

Flower by Kenzo parfum
Flower by Kenzo parfum

De geur wordt omschreven als vooral poederig, maar voor mij steekt de roos erboven uit. Dat is ook niet gek, want dit symbool staat ook op de flacon.
Het eerste wat ik ruik is een heerlijke rozengeur, alsof je door een tuin vol met rozen wandelt.  De geur ontwikkelt zich langzaam naar een wat zachtere tint en daar komt de vanille en musk bij mij om de hoek kijken. Deze hebben een zachte ondertoon die het langst blijft hangen gedurende de dag.
Ook komt de zoetheid van de viooltjes bij mij naar voren. Het is een ontzettend bloemige en vrouwelijke geur die zelfs wat zoetig aandoet. Zelf vind ik hem iets té bloemig voor mijn smaak, maar wel vind ik hem heerlijk ruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Flower by Kenzo parfum

Het parfum van Kenzo is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.nl, maar is vrijwel overal te vinden aangezien het een heel populaire geur is.

Prijs:

  • Flower by Kenzo €48.95 (30ml) tot €106.99 (100ml refillable)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May