We ‘masken’ maar een eind weg, maar wist je dat een gecombineerde huid verschillende behoeftes heeft? Hiervoor heeft Clay and Glow de Multi-Masking set uitgebracht. Namelijk 2 maskers voor verschillende huidbehoeften. En daar was ik op aan het wachten!

clay and glow multi masking

CLAY AND GLOW

Clay and Glow is een prachtig Nederlands merk gestart in pas 2019 door Julia Veer. Ze is zich gaan verdiepen in huidverzorging omdat ze op vrijwel ieder product een allergische reactie kreeg.
Haar dermatoloog gaf toen aan dat ze alleen nog maar natuurlijke en organische producten zou moeten gebruiken.
Ik snap het feit dat zij ook mooie skincare wilde in plaats van die (meestal) saaie verpakkingen van natuurlijke merken en zo begon Clay and Glow!
Het merk is lekker vegan, diervriendelijk, natuurlijk en lost huidproblemen op.

MULTI-MASKING SET

clay and glow multi masking

De Multi-Masking set is een perfecte kit met twee verschillende maskertjes die ervoor zorgen dat meerdere huidproblemen worden aangepakt.
Het bevat namelijk het detox roze klei masker en het hydraterende avocado masker.
Het roze masker zorgt voor het ontgiften van de huid en is daarom perfect voor de vettere zones op de huid en het avocado masker geeft een hydratatie boost aan de drogere zones van de huid. Mega ideaal dus voor een gecombineerde huid (zoals die van mij) waardoor je gerichter kan masken.

clay and glow multi masking
clay and glow multi masking

Ik vind dit soort producten altijd ontzettend fijn. Juist omdat iedere huid zo verschillend is, kun je nu veel persoonlijker en gerichter de huidproblemen aanpakken.
Zoals ik al aangaf heb ik een gecombineerde huid en is deze set dus perfect voor mij. Ik gebruik namelijk het roze masker op de t-zone. Dit masker is echt een kleimasker zoals ik het ken en droogt ook op zonder dat trekkerige gevoel te geven.
Het avocado masker wordt niet hard en voelt echt aan als een heel romige crème wanneer het wordt aangebracht. Ik merk meteen de hydratatie al binnenkomen, heerlijk!
Dit setje is dus een must als je een gecombineerde huid hebt en het optimale wil halen uit je masking!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

clay and glow multi masking

Clay and Glow is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en bij de webshop van het merk zelf.

Prijs:

  • Multi-Masking set €39.95 (2x 65gr)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May