Huda Beauty is mijn favorietje als het gaat om make-up producten. En ze blijft maar nieuwe lanceringen gooien. Deze keer zijn het de Huda Beauty Matte Palettes en de Kohl Eye Pencils. Kijk je mee? Ik heb ook wat swatches en een lookje gemaakt.

HUDA BEAUTY

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES

De nieuwe Huda palettes zijn de Matte Obsession Eyeshadow Palettes en zijn de eerste volledig matte palettes van Huda.
Er zijn twee varianten verkrijgbaar, een palette met koele tinten en eentje met warme tinten. Op zich of samen gecombineerd met elkaar kun je eindeloos looks maken.
Beiden bevatten ze 9 verschillende tinten, zijn ze natuurlijk hoog gepigmenteerd en met minimale fall-out. De palettes bevatten ook allebei 7 poeders en twee creamy eyeshadows die transformeren in een velvet poeder finish na het aanbrengen.

KOEL

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW
HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW

WARM

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW
HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW

Aan de buitenkant te zien neigde ik vooral naar de koele tinten, maar toen ik het palette opende vond ik de warme variant toch net iets beter bij mij passen.
Een geheel matte palette vind ik ook helemaal te gek, voor de dagelijkse looks of voor een lekkere 90’s look (dat weer helemaal terug is), is dit het perfecte palette.
De oogschaduws van Huda zijn altijd van hoge kwaliteit en ze teleurstellen me echt nooit. Inderdaad weinig tot geen fall-out, heel goed gepigmenteerd, goed blendbaar en opbouwbaar qua kleurintensiteit.
I love love! Ik heb op Instagram een reel gemaakt waarin ik de palettes gebruik, zie hieronder.

CREAMY KOHL LONGWEAR EYE PENCIL

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW

Ook deze mooitjes zijn hageltje nieuw. En ik was EXCITED! Want kohl potloden zijn echt mijn ding. Hiermee kun je prachtige cat-eyes maken met een vervagend effect, én kun je je ogen prachtig definiëren door het aan de binnenkant van de waterlijnen aan te brengen.
Ze zijn verkrijgbaar in bruin en zwart en zijn maar liefst 24 uur flake proof. Daarnaast zijn ze smudge- en transfer proof en blijven ze op hun plek zitten als je zweet of met water in aanraking komt.

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW
HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW

Ik heb heel irritante ogen, want bij mij lopen oogpotloden (en dan vooral van kohl) altijd uit. Na een paar uur heb ik een soort van pandalook. Zelfs als ze waterproof zijn.
Maar even, deze potloden lopen bij mij dus écht niet uit, ze zitten zelfs nog perfect als ik in de avond mijn make-up ga verwijderen.
Ook is het potlood heel lekker zacht en daarom ook lief voor de huid rondom de ogen en de waterlijn, heel comfortabel.
Tot slot zijn ze ook goed blendable wanneer je het net hebt aangebracht, om bijvoorbeeld een wat vagende cat-eye te maken. Dit zijn absoluut mijn favoriete oogpotloden en deze gaan standaard in mijn dagelijkse make-up routine tas!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HUDA BEAUTY MATTE PALETTES KOHL PENCIL REVIEW

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in de online shop waar je vaak acties tegenkomt. Ook verkoopt Ici Paris XL dit merk.

Prijzen:

  • Huda Beauty | Matte Obsessions Eyeshadow Palette €31 per stuk
  • Huda Beauty | Creamy Kohl Longwear Eye Pencil €20 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May